KK2 tyrimas: kas iš Seimo miega su prostitutėmis?

Neseniai ėmė sklisti gandai, kad yra prostitutė, kurią "čirčkino" kai kurie Lietuvos politikai. Mergina buvo "birbinama" viešbučiuose ir automobiliuose. LNK laida KK2 atliko savo tyrimą ir infiltravosi į prostitučių lizdą.

Laidos vedėjai Ugnė ir Tomas.
Laidos vedėjai Ugnė ir Tomas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2013, 3:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:33 PM

Šį vakarą LNK žiūrovų dėmesiui - labai gražios ir labai jaunos merginos, kurios kūno padargais aptarnauja vyrų potroškius.

Aušra ir Raminta - elitinės plaštakės. Kadangi jos labai gražios ir jų figūros idealios – jos labai brangios. Valanda pobūvio su viena mergina kainuoja 400 litų! Naktis – tūkstantis litų! Kadangi merginos labai prabangios - jas varto ir ant jų laipioja tik turtingi ir įtakingi vyrai. Tačiau įdomiausias - vienas personažas. Pasak plaštakės Aušros, jos klientas - Seimo narys!

„Pats pasakė, kad iš Seimo. Kad dirba tenai. Vieną kartą ir per televiziją mačiau“, - žurnalistams prisipažįsta mergina. Mergina drugelis teigia, kad vyras turi žmoną ir vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.