Provokacija! Prie Seimo besilinksminę vyrukai protestą pavertė cirku

Dar visai neseniai provokatoriams Rolandui Mackevičiui ir Jonui Nainiui dėl netinkamo elgesio buvo uždrausta lankytis Seime. Tačiau metams iš parlamento ištremti vaikinai juokėsi, kad vaikštinėt aplink jį ir daryti reportažų – niekas neapribojo.

Sudalyvavę prie Seimo vykusiame mitinge R.Mickevičius ir J.Nainys protestą pavertė tikru cirku.
Sudalyvavę prie Seimo vykusiame mitinge R.Mickevičius ir J.Nainys protestą pavertė tikru cirku.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 12:00 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:11 PM

Sudalyvavę prie Seimo vykusiame mitinge jie protestą pavertė tikru cirku. Pabandę pakalbinti valdžios atstovus jie juos pastatė į nepatogią padėtį: demonstratyviai jų neklausė, muistėsi, nukreipė dėmesį kitur. Kitaip tariant, „išklausė“ jų taip, kaip jie išklauso paprasto tautiečio – ignoruodami bet kokias kalbas.

Be viso to, jie užlipo ant vadinamos bačkos ir patys tarė žodį: „Gražūs žodžiai visada sušildo, tačiau sušildo ir daina“, – sakė R.Mackevičius ir J.Nainys. Tuomet pakeitę žodžius pagal daugeliui žinomą melodiją jie sudainavo neįprastą dainą. „Mes stovim prie Seimo, linguojam kartu. Kaip gera turėt tiek draugų“, - taip prasidėjo muzikinis vaikinų numeris. Pradžioje suglumę protestuotojai galiausiai nusprendė prisijungti ir jau po akimirkos ėmė dainuoti kartu.

R.Mickevičius viešai paklausė ar žmonės džiaugtųsi, jei Jonas ateitų į Seimą ir pakeltų visiems algas 500 litų. Tačiau jų pokštavimai buvo pristabdyti ir vaikinai mandagiai paprašyti grąžinti mikrofonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.