G.Drukteinis degalų kainomis besipiktinantiems lietuviams: „Lieka daugiau uždirbti”

Rašytojo, etiketo specialisto, o debiutavus lietuviškoje komedijoje „Moterys meluoja geriau. Kristina” dar ir aktoriumi save galinčio vadinti Giedriaus Drukteinio (43 m.) keliai krypsta Holivudo link.

G.Drukteinis (viduryje) vairuoja tik amerikietiškus automobilius.
G.Drukteinis (viduryje) vairuoja tik amerikietiškus automobilius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-21 16:59, atnaujinta 2018-02-19 17:47

Praėjusį savaitgalį G.Drukteinis visą dieną praleido televizijos ABC kompanijos kuriamo serialo „Informatoriai” (The Assets) filmavimo aikštelėje. Tiesa, vaidino ne pats Giedrius, o... jo automobilis „Ford Crown Victoria”.

Kuriant serialą Vilnius jau spėjo pavirsti Berlynu, Viena, Maskva ir Vašingtonu. Būtent filmuojant epizodą „Vašingtonas” ir siekiant sukurti JAV sostinės vaizdą prireikė gatvėje stovinčių amerikietiškų automobilių, gamintų iki 1992 metų. O JAV didmiesčių gatvėse tais laikais nebuvo nieko tipiškesnio nei „Ford Crown Victoria”, kurį bet kuris Lietuvos žiūrovas pažintų kaip geltonąjį Niujorko taksi, policininkų ir federalinių agentų automobilį.

„Prieš daugelį metų profesorius Vytautas Landsbergis pasakė, kad Lietuvai reikia daugiau Amerikos ir mažiau Rusijos. Įkvėptas šių žodžių ir ypač po rugsėjo 11-osios įvykių vairuoju tik amerikietiškus automobilius ir tik pagamintus kompanijoje „Ford Motor”, kurios netgi nedidelį akcijų paketą turiu įsigijęs, – pasakojo G.Drukteinis. – Automobilis patogus ir, kaip parodė gyvenimas, reikalingas netgi Lietuvoje. O tiems, kas nerimauja dėl to, kad amerikietiški automobiliai ryja daug degalų, atsakau: lieka daugiau uždirbti.”

Kitų metų sausį per televizijos ABC kanalą planuojamas rodyti serialas „Informatoriai” pasakoja praėjusio amžiaus pabaigoje sovietams šnipinėjusio ir amerikiečių sučiupto CŽV darbuotojo Aldricho Ameso istoriją.

„Man patinka tokių serialų idėja, – tvirtino G.Drukteinis. – Manau, jie aiškiai įspėja visus nedorėlius, kurie susigundo stoti blogio pusėn, ar tai būtų A.Amesas, ar Osama bin Ladenas: anksčiau ar vėliau mes jus vis tiek rasime ir nubausime.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.