Po G.Drukteinio komentaro N.Bunkė paliko televizijos studiją

Pokalbių laida „Yra kaip yra“ per šventes BTV žiūrovams paruošė šventines laidas. Kūčių vakarą laidos studijoje jauniausia Lietuvos ragana Neringa Saladžė, astrologė Vaiva Budraitytė, tarologas Leopoldas Malinauskas pranašaus, kas 2014 – aisiais laukia garsiausių Lietuvos politikų, šou verslo atstovų ir paprastų žemės gyventojų.

Laidos kulminacija tapo G.Drukteinio ir garsios dainininkės N.Bunkės konfliktas.<br>BTV nuotr.
Laidos kulminacija tapo G.Drukteinio ir garsios dainininkės N.Bunkės konfliktas.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:22 PM

Žvelgdamas į garsiausių Lietuvos politikų nuotraukas L.Malinauskas žada atskleisti, ką išduoda jų veido bruožai, kokia politinė karjera laukia. Taip pat Leopoldas atskleis, į kokius veido bruožus moterims ir merginoms atkreipti dėmesį renkantis gyvenimo partnerį.

Tačiau didžiausia laidos kulminacija tapo ne kitų metų prognozės, o Giedriaus Drukteinio ir garsios dainininkės Natalijos Bunkės konfliktas.

„Miela Natalija, tau trisdešimt metų, esi du kartus išsiskyrusi – o tai jau anomalija. Visuomet savyje reikia ieškoti problemų“, – laidoje drąsiai rėš G.Drukteinis. Tai išgirdusi N.Bunkė išbėgs iš BTV laidos „Yra kaip yra“ studijos. O ką neseniai išsiskyrusiai atlikėjai pranašauja astrologai? Ar N.Bunkė tekės ir trečiąjį kartą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.