Baleto žvaigždė N.Juška trokšta kitąmet susitikti mylimąją ir susilaukti vaikų

Kol žiūrovai mėgaujasi nenutrūkstama šventine programa, TV3 jau paruošė pirmąsias 2014-ųjų metų eterio staigmenas. Jau nuo sausio 4-osios laukia šeštadienio vakarai su filmais visai šeimai, sausio 6-ąją prasideda vaidybinių dokumentinių filmų ciklas, pasakojantis apie banditizmo klestėjimo Lietuvoje dešimtmetį – „Mafijos kronikos – karštomis pėdomis su Dailiumi Dargiu“, sausio 10-ąją laukia grandioziniai „M.A.M.A. apdovanojimai 2013“, netrukus – naujas „Moterys meluoja geriau“ sezonas, o nuo sausio 2-osios ketvirtadieniais 20.00 val. žiūrovus prie ekranų kvies paranormalių tyrimų laida „Kelionė pas šamaną“.

N.Juška (dešinėje).<br>TV3 nuotr.
N.Juška (dešinėje).<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 1:04 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:38 PM

„Kodėl toks pavadinimas? Nes kiekvienas iš mūsų turime paslapčių, klausimų, į kuriuos patys atsakymų nerandame. Todėl ieškome pagalbos. Šamanas gali būti gydytojas, mokytojas, draugas, bet mūsų laidos herojai yra atsidūrę tokioje aklavietėje, iš kurios išeiti jiems reikia ypatingų žmonių pagalbos. Įdomiausia, kad laidoje susitiks užsienyje gyvenantys aiškiaregiai su herojais iš Lietuvos. Pagrindinė sąlyga – vieni apie kitus nieko nežino“, – pasakoja TV3 premjeros „Kelionė pas šamaną“ kūrėjai. Nors nėra jokių mokslinių įrodymų, kad yra pomirtinis gyvenimas, aiškiaregių žodžiai privers susimąstyti.

Lietuvos baleto žvaigždė Nerijus Juška pirmą kartą gyvenime ryžosi susitikti su aiškiarege ir paklausti jam rūpimų dalykų. „Šiuo metu esu tikroje gyvenimo kryžkelėje. Man tik 37-eri, tačiau kitais metais turėsiu išeiti į pensiją – tiek trunka karjera balete. Kaip niekada anksčiau, trokštu turėti šeimą – mylimą moterį ir vaikų“, – TV3 premjeroje „Kelionė pas šamaną“ kalbės žinomas vyras.

Nerijų daug metų kankina baisūs kelio skausmai: „Kiekvienas išėjimas į sceną gali būti paskutinis. O scena man – visas gyvenimas. Labai noriu žinoti kokia ateitis manęs laukia“, – kalbėjo N. Juška pirmą ir paskutinį kartą gyvenime susitikdamas su Airijoje gyvenančia aiškiarege Gunita. Jų pokalbis – sausio 2-ąją 20.00 val. per TV3.

Baleto artistas neslepia – tai pirmas jo gyvenime susitikimas su žmogumi, turinčiu ypatingų galių. Artistas prisipažino iki filmavimo tokius žmones vertinęs skeptiškai, mat neturėjęs galimybės įsitikinti, kad šie mato, jaučia ir gali daugiau nei visi kiti. „Jaučiuosi kaip maišu trenktas, nesuprantu kas vyksta. Matėmės pirmą kartą, o ji apie mane kalbėjo taip, lyg šimtą metų pažinotų. Pasakė daug smulkių detalių iš mano gyvenimo, bet iš tų detalių sudėjo visumą“, – įspūdžiais po susitikimo su aiškiarege Gunita dalinosi N. Juška.

Laidoje „Kelionė pas šamaną“ su ypatingu galių turinčiu žmogumi pirmą kartą gyvenime susitiks ne tik garsūs Lietuvos žmonės, bet ir pagalbos prašantys, gyvenimo aklavietėse atsidūrę laidos herojai.

Beje, sausio 2-ąją 20.00 val. televizijos TV3 eteryje ypatinga laida: į Lietuvą specialiai atvyko dvi aiškiaregės – Gunita iš Airijos ir Anna iš Estijos. Pastaroji TV3 žiūrovams jau pažįstama iš specialaus per Vėlines rodyto projekto „Kelionė pas šamaną“. Tuomet Anna analizavo pirmą kartą matomų žymių Lietuvos žmonių atvaizdus: anapilin iškeliavusių Vytauto Šapranausko ir Irenos Matijošaitienės, taip pat – politiko Viktoro Uspaskicho, verslininkės Kristinos Brazauskienės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.