LRT radijo 2013-ųjų „Metų žmogus“ – „Snaigės“ žygių organizatorius A. Jucevičius

Kaip ir kasmet metų pabaigoje, LRT radijas renka Metų žmogų. LRT radijo laida „Ryto garsai“ penktadienį paskelbė, kad šiemet juo tapo keliautojas, alpinistas, sveikatingumo renginių organizatorius Algimantas Jucevičius. Jis daugiau nei penkis dešimtmečius rengia masinius „Snaigės“ žygius lygumų slidėmis, taip pat pėsčiųjų žygius bei pažintines turiadas į kalnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 27, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:40 PM

„Labai skatinčiau save nugalėti ir peržengti savo namų slenkstį, išeiti į nuostabią gamtą. Čia yra svarbiausias dalykas. Ne kokios varžybos, ne skubėjimas, o tiesiog buvimas gamtoje,“ – LRT radijui teigė 2013-ųjų „Metų žmogus“.

Algimantas Jucevičius vadovauja Lietuvos keliautojų sąjungai, asociacijoje „Sportas visiems“ dirba generaliniu sekretoriumi. Į jo raginimą sveikatos siekti daugiau judant gamtoje, anot Jucevičiaus bendraminčių, yra atsakę dešimtys tūkstančių žmonių.

LRT radijo „Metų žmogaus“ rinkimai vyko jau dešimtąjį kartą. Pirmasis LRT radijo „Metų žmogus“ – Prezidentas Valdas Adamkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.