Pirmąją Naujųjų metų dieną LRT eteryje karaliaus A.Mamontovas su grupe „Foje“

Pirmąją Naujųjų metų dieną LRT eteryje karaliaus Andrius Mamontovas ir buvę legendinės grupės „Foje“ muzikantai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2013, 9:54 AM, atnaujinta Mar 19, 2018, 4:34 PM

Labiausiai lauktas sugrįžimas lietuviškoje scenoje įvyko 2013-ųjų metų spalio mėnesį, kada visi atlikėjo gerbėjai buvo pakviesti į jubiliejinius muzikinės veiklos trišdešimtmečio koncertus, pavadintus „AM+FOJE=30“.

Kai kiti atlikėjai tik giriasi, kad pas juos bus „daug garso ir šviesų“, „AM+FOJE=30“ pralenkė visus lūkesčius. Įspūdingas dviejų su puse valandų trukmės koncertas su kultinėmis autoriaus dainomis ir kruopščiai paruoštu, didingu šviesų ir video instaliacijų šou, sukvietė į Vilniaus „Siemens" areną rekordinį žiūrovų skaičių, kuriuo šioje koncertinėje aikštelėje kol kas negali pasigirti nė vienas kitas Lietuvos atlikėjas.

Koncerte grojo A.Mamontovas ir jo grupės muzikantai: Eimantas Belickas, Tomas Andrijauskas ir Meinardas Brazaitis. O taip pat buvę grupės „Foje“ nariai: Arnoldas Lukošius, Romas Rainys, Eugenijus Pugačiukas, Saulius Valikonis, Darius Burokas, Algimantas Kriščiūnas, Loretta Petereit.

Tie, kurie neapsilankė šiuose koncertuose, dabar turi puikią progą pamatyti juos ir išgirsti. O visus, kurie dalyvavo, kviečiame dar kartą išgyventi geriausias praėjusių metų muzikines akimirkas.

Koncerte skambės populiariausios visų laikų dainos: „Laužo šviesa“, „Mono Arba Stereo“, „Saulės miestas“, „Saugok vaikystę“ ir dar daug kitų, jums gerai žinomų kūrinių.

Sausio 1 d. 22 val. žiūrėkite visą „AM+FOJE=30“ koncerto įrašą per LRT. Nepamirškite, kad prieš tai, 21 val., pamatysite nepriklausomo žurnalisto Rimo Bružo dokumentinę juostą „Foje“, atveriančią duris į Andriaus Mamontovo koncertų bei kelionių užkulisius ir ne tik.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.