G.Gurevičiūtė niekada nėra buvusi pas kosmetologę

Grožio procedūros vieniems - brangiai kainuojantis malonumas, kitiems - neatsiejama įvaizdžio ar darbo dalis. Kiti tikina, kad galima apsieiti ir visai be jų. Diskusija apie tai užvirė BTV pokalbių laidos „Yra kaip yra” studijoje.

J.Stacevičiaus nuotr.<br>G.Gurevičiūtė tikina nesilankanti pas kosmetologus.
J.Stacevičiaus nuotr.<br>G.Gurevičiūtė tikina nesilankanti pas kosmetologus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:59 PM

„Jei norite atrodyti gražiai, jums daugiausiai reikia dvidešimt tūkstančių litų”, - įspūdingais skaičiais visus nustebino garsiausias Kauno plastikos chirurgas Gintaras Papečkys.

Kita laidos dalyvė, fitneso čempionė ir grožio specialistė prisipažino kas mėnesį savo išvaizdai skirianti aštuonis šimtus litų.

„O aš niekada nesu buvusi pas kosmetologę. Ir mano plaukai yra natūralios spalvos”, - prisipažino „Yra kaip yra” ekspertė Gintarė Gurevičiūtė.

„Mes nuolat Seime su kolegomis politikais diskutuojame apie vyrų išvaizdą. Prisipažinsiu, aš darausi manikiūrą, taip pat šalinu nepageidaujamus kūno plaukelius. O kai kurie mano kolegos vaikšto dvokiantys prakaitu ir man už juos gėda”,- pasakojo Seimo narys ir Sveikatos reikalų komiteto pirmininkas Antanas Matulas.

Pirmadienio laidoje taip pat paaiškės, kiek į savo išvaizdą investuoja Mantas Petruškevičius, Raisa Šarkienė ir laidos „Yra kaip yra” vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.