Baleto šokėjas N.Juška apsivilko policininko uniformą

Norėti reikia atsargiai, nes norai gali išsipildyti. Taip nutiko ir baleto primarijui Nerijui Juškai. Televizijos paramos projekte „Išsipildymo akcija 2013“ šokėjas atskleidė nuo vaikystės troškęs tapti policininku, o serialo „Moterys meluoja geriau“ kūrėjai šį norą ėmė ir išpildė: N.Juška seriale virto pareigūnu.

Vaikystėje N.Juška iš tikrųjų svajojo tapti policininku.
Vaikystėje N.Juška iš tikrųjų svajojo tapti policininku.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 5:05 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:26 PM

„Vaikystėje visi turėjo norų kas būti kosmonautu, kas balerina, o aš labai norėjau tapti policininku. Net kieme dažniausiai žaisdavome plėšikus ir policininkus. Be to, mane labai traukė automobiliai. Maniau, būdamas policininku galėsiu ne vieną jų pavairuoti“, – apie savo vaikystės svajonę pasakojo žinomas baleto šokėjas.

Nors tikru policininku jis ir netapo, suvaidinti pareigūną jam buvo labai smagu.

„Seriale vaidinu jau ne pirmą kartą, tačiau kaskart šiek tiek jaudinuosi. Scenoje nesu naujokas, tačiau šokdamas baletą aš jaučiuosi kitaip prieš filmavimo kamerą. Baleto žiūrovas yra toli, nereikia įsiminti ir įtaigiai dėlioti žodžių. Turiu pasakyti, kad aktoriaus darbas sunkus, bet man labai patiko“, – patirtimi dalinosi Nerijus. Nors filmuodamasis jautė baimę, jam aktoriaus profesija - arti širdies.

Filmus N.Juška aš mėgstu nuo vaikystės. „Dar anuomet žiūrėdamas juos galvodavau, kaipgi tiek aktoriai sugeba suvaidinti šitiek skirtingų emocijų. Juo labiau, kaip reikia įsijausti į vaidmenį, kuomet turi vaidinti, pavyzdžiui, kad tavo laivas skęsta vandenyne, nors esi filmavimo aikštelėje, toli nuo bet kokio vandens telkinio ir laivo“, – šypsodamasis svarstė Nerijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.