TV3 projekte „Šuolis“ - drąsos išbandymas

Dvylika garsių Lietuvos žmonių pasiryžo dalyvauti naujame TV3 projekte „Šuolis“, kuriame reikės kuo gražiau, išraiškingiau ir taisyklingiau nušokti į vandenį nuo 3, 5 ir 7,5 metrų aukščio bokštų. Iš pirmo žvilgsnio nesudėtingi triukai reikalauja sudėtingo fizinio pasiruošimo, tad dalyviai jau kelis mėnesius treniruojasi nuo pat ankstyvo ryto.

TV3 projekto „Šuolis“ dalyviai I.Burlinskaitė ir D.Meškauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
TV3 projekto „Šuolis“ dalyviai I.Burlinskaitė ir D.Meškauskas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

2014-02-04 12:54, atnaujinta 2018-02-16 17:44

Dainininkai Liveta Kazlauskienė ir Deividas Norvilas-Deivis, šokėjai Deividas Meškauskas ir Eglė Straleckaitė, choreografas Jurijus Smoriginas, interneto pažiba Monika Šalčiūtė, laidų vedėjai Vitalijus Cololo ir Indrė Burlinskaitė, verslininkas ir laidų vedėjas Gediminas Juodeika, galiūnas Vidas Blekaitis, imtynininkas Aleksandras Kazakevičius ir Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius nuo sekmadienio, vasario 9 d., TV3 projekte „Šuolis“ šešis savaitgalius varžysis dėl 50 tūkstančių lito prizo.

Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baseine projekto dalyviai šiandien parodė treniruočių pratimus ir triukus ant batuto, tačiau į vandenį dar nešoko. Šuolius nuo skirtingo aukščio bokštų atliko vaikų ir jaunimo centro sportininkai.

Projekto „Šuolis“ vykdančioji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė sakė, kad projekto dalyvių komanda labai linksma, draugiška ir vieninga.

„Beveik visi dalyviai šokdami į vandenį jau yra „prisiploję“, - pasakojo prodiuserė. - Tačiau nepaisant traumų ir skausmo jie labai veržiasi dalyvauti“.

Kol kas didžiausią drąsą per treniruotes demonstruoja šokėjai D.Meškauskas ir E.Straleckaitė. Jie jau yra nušokę nuo 10 metrų aukščio bokšto sostinės Lazdynų baseine.

„Šokdamas nuo bokšto Deividas jau padaro „sraigtą“, - projekto dalyvį D.Meškauską gyrė prodiuserė.

Labiausiai bijo aukščio choreografas J.Smoriginas ir M.Šalčiūtė.

„Bet nuo 3 metrų aukščio bokšto jau nušokau“, - nugalėjęs aukščio baimę didžiavosi J.Smoriginas.

„Mano pasiekimai kuklesni, kol kas nušoku tik nuo 1 metro aukščio tramplino“, - sakė L.Kazlauskienė ir prisipažino, kad ji visai nemoka plaukti.

Vyriausias projekto dalyvis J.Petkevičius yra vadinamas bebaimiu. Po klubo sąnario keitimo operacijos vis dar šlubčiojantis 65 m. vyras drąsiai šokinėja nuo skirtingo aukščio bokštų.

Dalyvius treniruoja Kęstutis Autukas, Jurga Simonavičienė, Ignas Barkauskas, Liucija Balsienė ir Aušra Jurevičienė.

Projekto teisėjai – K.Autukas ir Ignas Barkauskas.

Projektas „Šuolis“, kurio vedėjais bus Mindaugas Stasiulis ir aktorė Monika Vaičiulytė, kuriamas pagal tarptautinį formatą „Splash!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.