„Adrenalino“ vedėjas M.Ponomariovas debiutavo TV seriale

TV6 laidos apie ekstremalų sportą „Adrenalinas“ vedėjas Mindaugas Ponomariovas išbandė jėgas televizijos serialo filmavimo aikštelėje. TV3 žiūrovai jį išvys situacijų komedijoje „Obelis nuo obels“.

Kadras iš serialo. M.Ponomariovas.
Kadras iš serialo. M.Ponomariovas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-05 14:10, atnaujinta 2018-02-16 16:35

Mindaugas pasakoja, jog patirtis filmavimo aikštelėje buvo išties naudinga ir smagi: „Taip, tai yra pirmas kartas, kai filmuojuosi televizijos seriale, tačiau viliuosi, jog ne paskutinis.“

M. Ponomariovas prisipažįsta, jog savo ateitį norėtų sieti su aktoryste: „Gyvenimo planuose vaidyba tikrai yra. Jei tik gausiu daugiau patrauklių pasiūlymų, tikrai jų neatsisakysiu." „Obelis nuo obels“ režisierius Sigitas Račkys sako, jog darbas su neprofesionaliu aktoriumi M. Ponomariovu buvo išties sklandus ir lengvas: „Mindaugas, nors ir nediplomuotas aktorius, filmavimo aikštelėje buvo tikrai profesionalus. Dažnas ir baigęs akademiją taip neatsipalaiduoja ir nesusitapatina su personažu, kaip tai sugebėjo padaryti Mindaugas. Be abejo, jam yra ko mokytis, tačiau jis tikrai turi gerus duomenis.“

TV3 seriale „Obelis nuo obels“ pasakojama komiška dviejų seserų ir jų sutuoktinių gyvenimo istorija.

Kaip diena ir naktis skirtingų seserų Mildos (akt. M. Žiemelytė) ir Vaivos (akt. G. Giedraitytė) sutuoktinių Arūno (akt. R. Cicėnas) ir Žygimanto (akt. J. Žalakaveičius) purviniems darbeliams iškilus į dienos šviesą, jiedu patenka į teisėsaugos akiratį. Teisėjo nuosprendis negailestingas – abiem vyrams skiriama po aštuonerius metus nelaisvės.

Seserys, likusios be vyrų, sutelkia jėgas kovoje dėl išlikimo ir apsigyvena kartu, o štai jų sutuoktinių laukia ne viena komiškai tragiška situacija belangėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.