N.Bunkė šokiruota: „Yva“ atgimė be jos?

Kokių staigmenų per savo 31-ąjį gimtadienį sulaukė dainininkė Natalija Bunkė įamžino laida „KK2 penktadienis“ (LNK). Pasveikinti Natalijos į studiją atvyko jos klasės draugė Aušra su sūnumi Tomu. Į filmavimą Natalija taip pat buvo atvykusi su sūnumi Kristupu. Draugės išsiaiškino, kad berniukus gimdė tais pačiais metais ir tą pačią dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-07 12:01, atnaujinta 2018-02-16 14:31

Tačiau didžiausią gimtadienio staigmeną Natalijai pateikė „Pop Ladies“ merginos. Padedamos šokėjos Kristinos Navickaitės-Tinos, kuri turi Natalijos namų Klaipėdoje raktus, vieną tylią naktį jos įslinko į namą ir pasiskolino kone visus senuosius grupės „Yva“ drabužius.

Monikai Šedžiuvienei atiteko melsvai rožinis, Liepai Mondeikaitei – tigrinis, Baibai Skurstenei – stiuardesės, o Katažinai Nemycko – snieguolės kostiumai.

Pasirėdžiusios jais merginos atvyko į „KK2 penktadienio“ filmavimą. Operacija buvo labai slapta. Merginos netgi įrašė dainą „Nataška, tu mūsų Nataška...“, kurioje išsamiai apdainavo N.Bunkės gyvenimo vingius.

Nusiėmusi akių raištį Natalija apstulbo! „Šį vakarą Tina atgaivino „Yva“, - sakė ji.

„Pop Ladies“ merginos Natalijai įteikė simbolinę dovaną, kurios pagrindinė mintis: „Neskubėk į trečiąją santuoką, eik ramiai, vėžlio žingsniu“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.