Reikalavimas laidos vedėjui – mokėjimas skaityti

Jūsų vaikas drąsus, iškalbus ir džiaugiasi būdamas dėmesio centre? Jis žino atsakymus į visus klausimus, drąsiai spaudžia ranką suaugusiems ir turi tvirtą nuomonę? Tuomet jis turi puikias galimybes tapti LNK pavasario projekto „Didysis šeštadienio šou“ vedėju.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:31 PM

„Didysis šeštadienio šou“ (Saturday Night Takeaway) – tai visai šeimai skirtas pramoginis projektas, kuris į Lietuvą atkeliauja iš Didžiosios Britanijos. Šiam šou ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika, dėl jo jau daugiau nei dešimtmetį iš proto kraustosi kone visa Didžioji Britanija.

„Mažieji genijai – neatsiejama šio projekto dalis! Vaikams nuo gimimo nesvetimas aktorinis meistriškumas, itin laki fantazija, su vaikais vyksta nuoširdžiausi pokalbiai ir diskusijos – kaip tik to ir reikia mūsų šou! – sakė projekto prodiuseris Gediminas Jaunius. – Ieškome dviejų berniukų, kuriems nuo 6 iki 10 metų. Skaitymas – privalumas, visa kita – Dievo dovanos! Tėveliai, tai puiki galimybė jūsų vaikui tapti mylimiausia Lietuvos žvaigžde!”

Kandidatų į šį šou paraiškų LNK televizijos puslapyje www.lnk.lt laidos kūrėjai laukia iki vasario 10 dienos. Svarbiausi duomenys: vardas ir pavardė, amžius ir miestas, nuotrauka ir tėvų kontaktai.

Namų darbai - vaiko vaizdo interviu su suaugusiu žmogumi ir vaiko prisistatymas. Filmukų trukmė – 2 minutės, filmavimui galima pasitelkti visus išmaniuosius įrenginius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.