Vyrais nusivylusi D.Meiželytė surado meilę

Donalda Meiželytė ne kartą įsitikino - dainuodama scenoje savo nesutramdomu temperamentu ji puikiai pralinksmina žmones, tačiau meilėje ir gyvenime tai nuolat pakiša koją – ne kiekvienas vyras ištverdavo šalia ryškios, žinomos, charizmatiškos moters, todėl dainininkė ilgus metus nesukūrė šeimos.

Kalbėdama apie ilgus vienatvės metus D.Meiželytė negalėjo sulaikyti ašarų.
Kalbėdama apie ilgus vienatvės metus D.Meiželytė negalėjo sulaikyti ašarų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 1:59 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:14 PM

Tačiau dabar Donalda šypsosi – po ilgų vienatvės metų į dainininkės gyvenimą pasibeldė meilė.

“Šalia manęs būti nebuvo lengva, ir dėl to aš neužmezgiau ilgalaikių santykių, kurie peraugtų į šeimą”, - šluostydamasi ašaras LNK gyvenimo būdai laidai „Nuo… Iki…” pirmadienio vakarą pasakojo dainininkė ir buvusi Seimo narė.

Donalda atvira: žinomoms moterims sunku susirasti antrąją pusę – jos gyvenime buvo ne vienas vyras, kuris ja pasinaudojo.

„Buvau nusivylusi vyrais ir dabar aš negaliu pasakyti, kad vyrai mano akyse atstatė pasitikėjimą jais. Per tuos ketverius metus darbo Seime aš sutikau tiek aferistų, tiek žulikų, kurie mane ir apvogė, ir apgavo, pasinaudojo mano pasitikėjimu, kuriems aš galėjau atiduoti dūšią, o jie tuo pasinaudojo. Aš netekau net pinigų”, - apie buvusius santykius su vyrais pasakojo žinoma moteris.

Vyrais galutinai nusivylusią Donaldą meilė užklupo visai netikėtai. „Mes blogai elgiamės dairydamiesi vis tolyn, o savo kiemo neapsižiūrime”, - juokėsi ji.

Savo mylimąjį Liną Donalda sutiko būtent savo kieme, prie namo laiptinės, nes jie, kaip vėliau paaiškėjo – kaimynai.

Donalda pasakojo, kad su Linu vienas pas kitą į svečius keliauja požeminiu namo tuneliu – tai labai romantiška. Jos namus pora vadina žiemos rezidencija, jo – vasaros.

Linas – didžiulis krepšinio aistruolis, todėl dabar ir Donaldą dažnai galima pamatyti varžybose. „Mes nesislapstome, nes esame tikri dėl savo santykių”, - patikino dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.