Ekstremalių triukų mėgėja K.Krysko sklandys virš žiūrovų galvų

Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirto šventinio koncerto „Laisvės pavasaris“ metu dainininkė Karina Krysko-Skambinė plazdens aukštai virš galvų.

K.Krysko-Skambinė mėgsta ekstremalius triukus.<br>D.Umbraso nuotr.
K.Krysko-Skambinė mėgsta ekstremalius triukus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:03 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:22 AM

Drąsioji atlikėja koncertų metu yra ne kartą skraidžiusi įvairiose šalies salėse, tačiau nė karto neišbandė Panevėžio „Cido” arenos. Šį kartą kaskadininkai jos lauks kaip tik ten, o triuką išvys tiesiogiai renginį transliuosiančios LRT televizijos žiūrovai.

„Esu kilusi ant lynų nesuskaičiuojamą gausybę kartų. Nebijau aukščio – man netgi patinka tokie ekstremalūs triukai. Vilniaus „Siemens“ arenoje kartą nusileidau nuo pat lubų, – prisimena K.Krysko. – Tiesa, yra buvę ir tokių momentų, kai nejausdama žemės po kojomis apsiverkiau. Tai buvo prieš daug metų – šokau spektaklyje, kurio dekoracijos buvo labai statūs, aukšti laiptai. Jais turėjau lipti nežiūrėdama sau po kojomis. Buvo tikrai baisu. Tačiau skristi ant supynių – tikras malonumas.“

Koncerto scenoje Karina pirmą kartą atliks dar negirdėtą dainą „Gyvenu dėl tavęs”, kurią specialiai jai parašė kompozitorius Edgaras Lubys-Feral. „Tai visai nauja daina, tokia proga ji labai tiks”, – sako K. Krysko.

Ateinantį sekmadienį Panevėžyje ji ne tik skris, bet ir taps savotiška vėliavneše. „Kukla Beauty Box“ stilistų komanda moters ansamblyje žada sumaniai įkomponuoti vėliavą, kuri įspūdingai išsiskleis, dainininkei pakilus į aukštumas.

„Taigi manęs laukia daug naujų patirčių, bus labai įdomu. Visi šie metai nuo pat praėjusių pabaigos stebina naujomis pradžiomis ir įdomiais išbandymais“, – žaviai šypsodamasi pasakoja Karina. Vasario 16-osios koncerte „Laisvės pavasaris“, kuris prasidės 15 val, taip pat pasirodys Merūnas Vitulskis, ŽAS, Ieva Narkutė, Bjelle ir Tadas Juodsnukis, „Auksinis balsas“ Jeronimas Milius, panevėžietė dainininkė Giedrė Vokietytė ir kt. Renginį ves Eglė Kernagytė-Dambrauskė, Audrius Giržadas ir panevėžietis aktorius Dominykas Vaitiekūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.