M.Vitulskis prabilo apie sunkumus, kurie trukdė kurti šeimą

„Turėjau pakovoti prieš savo šeimą, kad sukurčiau savąją“, - prisipažino operos solistas Merūnas Vitulskis.

M.Vitulskis koncerte ne tik dainuos, bet ir kalbės apie asmeninį gyvenimą.
M.Vitulskis koncerte ne tik dainuos, bet ir kalbės apie asmeninį gyvenimą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:36 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:17 AM

Paauglystėje jam teko išgyventi motinos netektį, o vėliau – įrodinėti jį supantiems žmonėms, jog jo mylimoji Erika verta būti šalia jo.

„Viskas pradėjo suktis nežmonišku tempu, mūsų gyvenime atsirado daug naujų žmonių, nesugebėjome jų atsirinkti. Buvome labai naivūs“, - neslėpė Erika Vitulskienė.

Visgi pora jau trejus metus yra susituokusi. Tačiau būti tarptautines operos sales užkariavusio atlikėjo žmona Erikai nėra lengva.

Šv. Valentino dienai skirtame LNK koncerte M.Vitulskis bei jo mylimoji Erika atvirai pasakos apie tai, kokios pagundos ir intrigos verda didžiosios scenos užkulisiuose.

Apie tamsiąją šlovės pusę ir moterų bandymus užkariauti Merūną bet kokia kaina prabilo ir pirmasis tenoro prodiuseris, kalvis, mokytojas Arūnas Valinskas: „Erika turėtų būti labai apdairi“.

Jis taip pat atskleidė, jog ne kartą Merūnui rašė žinutes, prašydamas jo neklausyti kritikų, kurie tenorą talžė visais įmanomais epitetais. „Kritiką aš pakeliu žiauriai sunkiai“, - patvirtins operos solistas.

„Aš labai džiaugiuosi, kad kiti žmonės neturi savo problemų ir leidžia sau taip drabstytis. Mes su Merūnu to sau neleidžiam, nes ir patys esame netobuli. Aš matau, kiek jis savęs atiduoda scenoje, už tai jį vis labiau myliu ir didžiuojuosi. Mano vyras auga akyse“, - didžiuojasi Erika.

Išskirtinį M.Vitulskio solinį koncertą „Su meile, Merūnas“ LNK žiūrovai išvys 21 val. Niekur negirdėta programa, kurioje - duetai su Rosita Čivilyte, „Lietuvos balso“ atradimu Dagna ir jaunąja kylančia žvaigžde Gabrieliu Vageliu – tai Merūno dovana visiems mylintiems tikrą balsą, tikrus jausmus. Tai koncertas, kai M.Vitulskis savo gyvenimą papasakos ne tik dainomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.