„Lietuvos ryto“ televizijoje – R.Petrausko balso antrininkas

Krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas (37 m.) „Lietuvos ryto“ televizijoje? Ar gali būti, kad čia jis komentuoja Sočio žiemos olimpinių žaidynių sportininkų pasirodymus? Pasirodo, dėl panašaus balso tembro ir greitakalbe beriamų žodžių su žinomu TV3 sporto komentatoriumi žiūrovai nuolat painioja „Lietuvos ryto“ TV komentatorių 22 metų Karolį Tiškevičių, kuris šioje televizijoje komentuoja kelias žiemos sporto šakas.

K.Tiškevičius „Lietuvos ryto“ televizijoje komentuoja kelių sporto šakų varžybas.<br>T.Bauro nuotr.
K.Tiškevičius „Lietuvos ryto“ televizijoje komentuoja kelių sporto šakų varžybas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Feb 12, 2014, 7:38 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:51 AM

Per „Lietuvos ryto“ TV transliuojamose Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse K.Tiškevičius komentuoja akrobatinį slidinėjimą, snieglentininkų pasirodymus, šuolius su slidėmis ir slidinėjimo lenktynes. Tačiau vaikinas domisi ne tik žiemos sporto šakomis - nuo 17 m. Karolis komentuoja krepšinį.

Prieš pradėdamas dirbti „Lietuvos ryto“ televizijoje K.Tiškevičius dirbo Nacionalinėje moterų krepšinio lygoje, taip pat „Sporto TV“ internete, kur komentuodavo krepšinio rungtynes. Kauno „Žalgirio“ arenoje per krepšinio rungtynes vaikinas dirba pranešėju, retsykiais veda renginius. Tačiau savo karjerą jaunuolis pradėjo vesdamas radijo laidas apie krepšinį net keliose radijo stotyse.

- Kaip ir kolega R.Petrauskas jūs komentuojate krepšinį. Turbūt ne sykį esate girdėjęs, kad jūsų balso tembras labai panašus?

- Girdėjau tai ne sykį, tačiau kartą grįžęs namo išgirdau net ir savo mylimąją sakančią, kad apsiriko. Pradėjusi žiūrėti krepšinio rungtynes ji pagalvojo, kad jas komentuoja Robertas.

Mūsų balsų panašumus esame aptarę ir su pačiu Robertu. Beje mus sieja ne tik panašus balso tembras ir krepšinis, bet ir kita veikla – tai „Protų kovos“. Intelektualų viktorinas jis veda Vilniuje, o aš – Kaune. Mes su juo esame geri bičiuliai. Juokais jis mane yra pavadinęs mažuoju savo klonu.

- Ar jis yra girdėjęs jus komentuojantį krepšinį?

- Taip, mes ne sykį krepšinio rungtynes esame žiūrėję ir aptarinėję kartu. Nėra ką slėpti - Robertas man yra didžiausias autoritetas ir mokytojas. Stengiuosi į jį lygiuotis.

- Kuri žiemos sporto šaka jums įdomiausia?

- Iki šių žaidynių stebėdavau snieglentininkų pasirodymus. Kai pradėjau komentuoti šią sporto šaką, snieglentėmis susižavėjau dar labiau. Manau, kad pasibaigus olimpinėms žaidynėms teks pirkti snieglentę ir kur nors lėkti.

- Ar iki šiol nebuvote ant jos stovėjęs?

- Kartą esu stovėjęs ant slidžių, griuvęs ir susilaužęs koją. Tuo ir baigėsi trumpa mano žiemos sporto karjera. Tačiau snieglentės mane vėl įkvėpė ją atgaivinti. Viduje jau užsikūrė varikliukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.