Aktoriui R.Rudokui aukščio baimė svetima

TV3 serialas „Moterys meluoja geriau“ merginų ir moterų mylimą, o vyrų gerbiamą herojų Marijų įkūnijančiam aktoriui Ramūnui Rudokui aukščio baimė – svetimas jausmas. Ko gero, ne vienas Vilniaus gyventojas buvo nustebęs išvydęs garsųjį aktorių lakstantį Vilniaus senamiesčio stogais.

R.Rudokas. Kadras iš serialo „Moterys meluoja geriau“.
R.Rudokas. Kadras iš serialo „Moterys meluoja geriau“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:28 AM

Laipiojimas stogais nėra slaptas R.Rudoko pomėgis. Čia jis atsidūrė dėl kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ režisieriaus Sauliaus Balandžio fantazijos. Mat Marijaus (R.Rudokas) nešvariems darbeliams galo nėra – TV3 televizijos žiūrovai jau netrukus išvys Marijaus suorganizuotą įmantrią vagystę, kuri ir atvedė herojų ant namo stogo.

Iš tiesų tai scenarijuje rizikingas lipimas ant stogo nebuvo numatytas, tačiau režisieriui kilo mintis, kad tokia scena atrodytų efektingai. Aukščio baimės nejaučiantis aktorius nedvejodamas sutiko įgyvendinti režisieriaus užmojus. „Na taip, galima teigti, jei nebūčiau pasirinkęs aktoriaus profesijos, būčiau puikus aukštalipys“, – juokauja žinomas aktorius.

R.Rudoko kuriamas personažas Marijus – gudrus, ne visuomet teisėtais būdais veikiantis, tačiau charizmos nestokojantis vyras. Aktorius pripažįsta, jog nusikalstamo pasaulio atstovo vaidmuo turėjo įtakos ir jo paties įvaizdžiui – dažnas žiūrovas Ramūną tapatina su klastingu sukčiumi.

Paklaustas, ar gyvenime aktorius yra ką nors apvogęs ar apgavęs, aktorius išlieka paslaptingas. „Kiekvienas savo gyvenime yra ką nors pavogęs. Turiu galvoje ne vien daiktus. Daug skaudesnės gali būti idėjų, minčių, jausmų vagystės. Asmeninė patirtis iš tiesų dažnai padeda kuriant vaidmenis, tačiau atvirauti nesu linkęs“, – pasakoja R. Rudokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.