Dainininkės E.Jakštytės prie altoriaus laukė ne jos mylimasis

Svajojate per savo vestuves į bažnyčią įžengti šokio žingsniu? Tokie jaunųjų ir jų lydinčių porų pasirodymai pasaulyje jau seniai nebėra naujiena. Užtat per vestuves šokantys kunigas ir vienuolė – visai kas kita.

„Chorų karų“ reklaminio klipo filmavimas.<br>TV3 nuotr.
„Chorų karų“ reklaminio klipo filmavimas.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 16:10, atnaujinta 2018-02-16 08:56

Tuo spėjo įsitikinti prie altoriaus žengusi dainininkė Eglė Jakštytė. Tiesa, populiari atlikėja dar neištekėjo. Ji filmavosi specialiame „Chorų karų“ anonse.

Per filmavimą šv. Kotrynos bažnyčioje sukinėjosi ir vienuole persirengusi Asta Pilypaitė, ir kunigu virtęs Arnas Švilpauskas, ir pamerge tapusi Urtė Šilagalytė. Dar į tariamas vestuves skubėjo išsipusčiusios Stanislavo Stavickio-Stano senjorų choro narės.

O kas gi tapo tuo laiminguoju, kuriam Eglė pažadėjo savo ranką ir širdį? Ne, tai nebuvo ilgametis E.Jakštytės širdies draugas Rytis Žvagulis. Prie altoriaus dainininkės laukė vienas iš Kėdainių choro generolų – kapelos „Daumantų muzikantai“ narys.

„Iš mūsų visų generolų Eglė pasirodė labiausiai tinkanti į nuotakas. Juolab, kad visi šneka, jog ji – būsima Žvagulių marti, - pasirinkimą paversti E.Jakštytę nuotaka paaiškino „Chorų karų“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. - „Chorų karus“ rodysime jau penktą sezoną ir visi šie sezonai yra kardinaliai skirtingi.

Norėdami kuo labiau nustebinti žiūrovą sukūrėme vestuvinio siužeto anonsą, per kurį parodėme, kokie skirtingi chorai dalyvaus ir tų chorų generolus.“

Naujajame „Chorų karų“ sezone, kuris prasidės kovo 23 dieną, dalyvaus penki chorai: Stano vadovaujamas senjorų choras, E. Jakštytės vadovaujamas Utenos miesto choras, vokalinio vyrų ansamblio „Quorum“ suburtas Kauno miesto choras, U.Šilagalytės vadovaujamas Vilniaus miesto choras ir Kėdainių miesto choras su A.Švilpausku ir „Daumantų muzikantais“ priešakyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.