Projekto „Šuolis“ naujovė: garsenybės į vandenį ners poromis

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų laukia antroji naujausio pramoginio šou „Šuolis“ dalis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:07 AM

Lietuvos žvaigždės, norėdamos įrodyti, kad atlikti šuolius nuo 1, 3, 5 ir net 7,5 metrų aukščio tramplinų ir bokštų įmanoma ne tik profesionaliems šuolininkams, šįkart paruošė tikrą emocijų užtaisą – į baseiną šokinės poromis!

Projekto dalyviai į vandenį ners kartu su artimaisiais, šeimos nariais ar giminaičiais, tais, su kuriais gyvena, dirba, draugauja, kuriuos myli.

Kol kas žiūrovų simpatijų daugiausia turintis Vitalijus Cololo šoks su savo televizijos laidų partnere – dainininke Dileta Meškaite. „Bandysime pademonstruoti sudėtingą šou“, – žada V.Cololo.

Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis dovanos vieną gražiausių šuolių – juk jo partnerė – „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Karūną pernai užsidėjusi mergina gali didžiuotis ne tik gražuolės ir karės savanorės statusu, bet nuo šiol – ir šuolininkės į vandenį.

„Šok su manimi“ projekte išgarsėjusi šokėja Eglė Straleckaitė pasirodymą sukurs su pirmuoju garsiausios šalies plaukikės Rūtos Meilutytės treneriu Giedriumi Martinioniu.

Olimpietis Aleksandras Kazakevičius jau ne vieną savaitę treniruojasi šuolius nuo tramplinų ir bokštų, kad TV3 žiūrovams dovanotų įspūdingą šuolį su savo mylimąja – Greta Lebedeva. „Kadangi visi pasirodys poromis, be abejo, nusprendėme kurti pasirodymą kartu. Pirmi kartai nelengvi, veikia aukščio baimė, tačiau parodysime, ką galime geriausio“, – tikina pora.

Sportiškoji Indrė Burlinskaitė šoks su mylimuoju – karatistu Dariumi Petrikausku. „Stengsimės sužavėti žiūrovus“, – sako mergina. Jau kelias savaites su Indre besitreniruojantis Darius spėjo patirti ir traumų – buvo susižalojęs petį. Tiesa, vaikinas nepasidavė – treniruojasi ir toliau. I. Burlinskaitė jau „Šuolio“ premjeroje šoko nuo aukščiausio – 7,5 m aukščio bokšto. Pora treniruotėse šokinėja net ir iš 10 m aukščio.

Kuo nustebins baletmeisteris Jurijus Smoriginas? Gal jis šoks su žmona? Ką sumanė Deivis Norvilas, Deividas Meškauskas, Juozukas Petkevičius ir Gediminas Juodeika? Kokią šuolio porą pristatys Monika Šalčiūtė ir koks bus „Šuolio“ debiutanto Petro Gražulio pirmasis pasirodymas? Visa tai paaiškės antrojoje projekto „Šuolis“ dalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.