„Šuolyje“ J.Smoriginas – su dukra, G.Juodeika – su mama!

Projekte „Šuolis“ (TV3) šį sekmadienį tykš dar daugiau purslų – į baseiną dalyviai šokinės poromis su savo brangiausiais žmonėmis – artimaisiais, šeimos nariais ar giminaičiais. „Šuolio“ dalyvis baletmeisteris Jurijus Smoriginas dalyvauti šou prisikvietė Frankfurte (Vokietija) gyvenančią dukrą Agnę.

Šį sekmadienį baletmeisteris J.Smoriginas šoks į vandenį su savo dukra Agne.
Šį sekmadienį baletmeisteris J.Smoriginas šoks į vandenį su savo dukra Agne.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:50 AM

Deividas Norvilas-Deivis sekmadienį tiesioginiame eteryje šoks į vandenį su savo trejų metų sūneliu Emiliu.

Šokėjas Deividas Meškauskas žiūrovus mėgins pavergti dviguba jėga – jis šoks su broliu Donatu. Praėjusį sekmadienį Deividas dailiosios lyties atstoves viliojo savo sportišku kūnu, tad merginos ir moterys turėtų su nekantrumu laukti ir jo brolio pasirodymo.

Vyriausias projekto dalyvis – Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas 67 m. Juozukas Petkevičius „Šuolyje“ demonstruos savo sportinius sugebėjimus su savo dukters Miglės dukra – dešimties metų anūke Nida, kuri yra šuolių į vandenį Lietuvos čempionė savo amžiaus grupėje.

„Nidutė paveldėjo Juozuko gerą būdą ir sportinį veržlumą. Stengiamės daryti vis sudėtingesnius šuolius“, – sakė trenerė Jolanta Railienė.

Nustebins ir verslininkas Gediminas Juodeika. Žinomas vyras įkalbėjo su juo šokti į vandenį savo mamą Virginiją. Ponia V.Juodeikienė – 65 metų pensininkė, tačiau drąsos jai galėtų pavydėti ne tik moterys, bet ir vyrai.

Daugiausia žiūrovų simpatijų pirmoje laidoje pelnęs Vitalijus Cololo šoks su savo televizijos laidų partnere – dainininke Dileta Meškaite, šokėja Eglė Straleckaitė neįtikėtiną pasirodymą sukurs su pirmuoju garsiausios šalies plaukikės Rūtos Meilutytės treneriu Giedriumi  Martinioniu, olimpietis imtynininkas Aleksandras Kazakevičius dovanos įspūdingą šuolį su savo mylimąja Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė šoks su mylimuoju – karatistu Dariumi Petrikausku, o Vidas Blekaitis – su „Mis Lietuva“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūte.

Kol kas lieka mįslė kokią šuolio porą pristatys Monika Šalčiūtė ir koks bus projekto debiutanto seimūno Petro Gražulio pirmasis pasirodymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.