T.Gilliamas neatsisako minties sukurti filmą apie Don Kichotą

Filmų kūrėjas Terry Gilliamas grįžta prie savo pasmerkto filmo apie Don Kichotą projekto, praėjus dešimtmečiui po dokumentinės juostos, kurioje vaizduojamos jo nesėkmingos pastangos sukurti šią

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-19 20:00, atnaujinta 2018-02-16 03:05

„Monty Python“ žvaigždė daugiau nei du dešimtmečius siekia perkelti Miguelio de Cervantes romaną į didįjį ekraną, ir jam beveik buvo pavykę pradėti filmavimus, kai Johny Deppas ir prancūzų aktorius Jeanas Rochefortas sutiko 2000 metais filmuotis šiame užgesusiame projekte.

Filmo kūrimas, kurį apsunkino potvyniai ir nepakankamas finansavimas, buvo įamžintas dokumentinėje juostoje „Pasiklydę La Mančoje“.

T.Gilliamas projekto atsisakė, o 2009 metais vėl prie jo sugrįžo su Robertu Duvalliu ir Ewanu McGregoru, tačiau finansinės problemos ir vėl sutrukdė kūrėjams.

Vis tik režisierius neatsisako minties sukurti filmą apie Don Kichotą, ir ketina rugsėjį pradėti jo filmavimą Kanarų salose, pranešė „The Hollywood Reporter“.

Remiantis pranešimais, R.Duvallis išliko „Žmogaus, kuris nužudė Don Kichotą“ aktorių sąraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.