Prodiuseris ir žurnalistas E.Žičkus keliasi į LRT televiziją

Netrukus su LRT televizijos žiūrovais sveikinsis ilgametis gyvenimo būdo projektų kūrėjas Edvardas Žičkus.  Nuo kovo 12-osios jis visuomeninėje televizijoje ves  laidą "Gyvenimas". „Gyvenimas mūsų laidose bus toks, kuris įkvepia pozityvumu ir įvairove, pasakojimai – atviri ir nuoširdūs, išpažintys – tikros ir griebiančios už širdies“, – žada E.Žičkus, televizijoje skaičiuojantis jau penkioliktus metus.

Prodiuseris ir žurnalistas E.Žičkus.<br>I.Boiko nuotr.
Prodiuseris ir žurnalistas E.Žičkus.<br>I.Boiko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 2:46 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:25 AM

Žurnalistas ir prodiuseris sakė, kad su paties suburta komanda filmuoja siužetus ne tik Lietuvoje, bet ir egzotiškuose kraštuose.

Savo karjerą pradėjęs regioninėje Šiaulių televizijoje kaip operatorius, dar nesulaukęs aštuoniolikos Edvardas jau kūrė reportažus LRT laidai „Krepšinio pasaulyje“, rengė sporto apžvalgas, paskui – siužetus „Labam rytui“ ir „Panoramai“.

Per pastarąjį dešimtmetį TV žiūrovai įsiminė jo pasakojimus ir pokalbius su garsiomis asmenybėmis, tarp kurių – komiko Charlio Chaplino anūkė aktorė ir modelis Kiera Chaplin, legendinių grupių „Depeche Mode“ bei „Pet Shop Boys“ nariai, dainininkės Fergie ir Natasha Bedingfield, „Formulė-1“ įžymybė Davidas Coulthardas, turtingiausias Skandinavijos žmogus Petteris Stordalenas, latvių popmuzikos ikona Laima Vaikulė ir daugelis kitų.

LRT televizijos eteryje E.Žičkus jau penkerius metus rengia labdaros telemaratoną „Ištiesk gerumui ranką“.

„Džiaugiuosi, kad man pažadėjo kūrybinę laisvę ir galiu patikinti, kad ją tikrai išnaudosime LRT žiūrovų labui", – tikina E.Žičkus.

Atsinaujinęs gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas“ su Edvardu Žičkumi – jau nuo kovo 12-os dienos per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.