Dėl projekto „Šokiai ant ledo“ į Lietuvą grįžta P. Vanagas

Lietuvos dailiojo čiuožimo legenda Povilas Vanagas LNK projektui „Šokiai ant ledo“ skiria daug dėmesio. Praeitą savaitę dalyviai sulaukė pačių šilčiausių palaikymo žodžių iš profesionalaus čiuožėjo.

P.Vanagas ir M.Drobiazko projekto žiūrovams padovanos savo pasirodymą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
P.Vanagas ir M.Drobiazko projekto žiūrovams padovanos savo pasirodymą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 3:00 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:50 PM

Šiandien paaiškėjo, kad specialiai dėl „Šokių ant ledo“ P.Vanagas nusprendė grįžti į Vilnių. Povilas į Lietuvą iš Rusijos atvyks kartu su savo ilgamete partnere Margarita Drobiazko.

„Jie atskris prieš pat filmavimą ir po jo iš karto grįš atgal. Užsibūti čia tikrai nežada, nes jie labai užsiėmę žmonės“, - sakė LNK „Šokiai ant ledo“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

Penkių olimpinių žiemos žaidynių dalyviai savo profesionalių sportininkų karjerą jau baigė, tačiau jie nuolat kviečiami pasirodyti įvairiuose pasaulinio masto renginiuose (visai neseniai pora pasirodė Sočio Olimpinėse žaidynėse).

P. Vanagas taps vienu iš projekto teisėjų, o taip pat kartu su Margarita žiūrovams ir LNK „Šokiai ant ledo“ dalyviams padovanos specialų dailiojo čiuožimo šou.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.