N.Bunkė: „Tobula išvaizda - verslo dalis“

Scenoje pasirodžius populiarių grupių „Pop Ladies“ ir „Naujos Pupytės“ merginoms, žvilgsnį nuo jų atitraukti sunku. Ryškus makiažas, itin liekni kūnai aptempti seksualiais, krūtines ir ilgas kojas išryškinančiais drabužiais.

N.Bunkė pripažįsta, kad pramogų pasaulio taisyklės - griežtos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
N.Bunkė pripažįsta, kad pramogų pasaulio taisyklės - griežtos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:54 PM

Šios merginos atrodo tobulos. Todėl jos mielai kviečiamos į filmavimus televizijoje, o jų nuotraukos nuolat puikuojasi žurnalų viršeliuose. Tačiau kaip jos atrodo tuomet, kai jų veido nedengia joks makiažas?

Penkios lietuviškosios pop muzikos gražuolės – Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Neringa Šeduikytė, Vita Jakutienė ir Greta Lebedeva šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prieš kamerą ryžosi parodyti tikruosius savo veidus, ir atskleisti, kiek pastangų joms kainuoja atrodyti idealiomis.

„Ne kokybiškos muzikos reikia žmonėms, o kuo daugiau nuogumo“, - sakė stipraus balso savininkė, 23-ejų Liepa Mondeikaitė. Mergina pirmą kartą atskleidė, kokią kainą jai tenka sumokėti už buvimą pramogų pasaulyje.

„Kam pasakau visi juokiasi iš manęs klausdami, kur tu čia tiek nori numesti. Aš planuoju atsikratyti nuo 8 iki 10 kilogramų“, - prisipažino L.Mondeikaitė.

„Ne kartą esu sulaukusi pasiūlymo nemokamai pasididinti krūtinę už tai, kad pareklamuočiau kliniką“, - atskleidė grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva. Dainininkė Neringa Šiaudeikytė nustebino prisipažinimu, kad jei reiktų, dėl scenos sutiktų net nusiskusti plikai.

„Nesitikėkite natūralumo, pramogų pasaulyje jo nėra nė pas vieną moterį“, - teigė plastinėmis operacijomis pagarsėjusi gražuolė Vita Jakutienė.

O štai scenos senbuvė dainininkė N.Bunkė teigia, kad tobula išvaizda ir intriguojančios fotosesijos - verslo dalis, nešanti gerą pelną. Tad neverta stebėtis, kad gausu merginų, dėl tobulesnės išvaizdos nebijančių gultis ir po plastikos chirurgo skalpeliu.

„Scena negailestinga, ir tu turi arba susitaikyti su tom taisyklėm, arba lauk iš čia“, - įsitikinusi N.Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.