„Lietuvos ryto“ televizija sumušė žiūrimumo rekordus internete

„Lietuvos ryto“ televizija tapo užtikrinta lydere internete – šių metų sausio mėnesio tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ auditorijos tyrimo duomenimis, „Lietuvos ryto“ televizija jau keturis mėnesius išlieka žiūrimiausia televizija internete.

„Lietuvos ryto“ televizija sumušė žiūrimumo rekordus internete.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Lietuvos ryto“ televizija sumušė žiūrimumo rekordus internete.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:04 PM

Sausio mėnesį „Lietuvos ryto“ televizija internete ne tik už savo nugaros ir vėl paliko konkurentus, ji sumušė absoliutų televizijos internete žiūrimumo rekordą – užfiksuoti 366 184 unikalūs lankytojai.

„Labai džiaugiamės tokiais puikiais rezultatais, mūsų komandai tai yra pats svarbiausias – žiūrovų įvertinimas. Naujuosius metus neabejotinai pradėjome su trenksmu – sausį sulaukėme rekordinio interneto žiūrovų dėmesio, o vasarį įsiveržėme tarp žiūrimiausių televizijų Lietuvoje. Tai rodo, kad einame teisinga linkme“, – džiaugiasi „Lietuvos ryto“ televizijos generalinis direktorius Linas Ryškus.

Pasak jo, viena iš „Lietuvos ryto“ televizijos internete užduočių ir toliau išlieka pateikti karščiausias naujienas iš Lietuvos bei viso pasaulio.

„Pastaruosius mėnesius daug dėmesio skyrėme įvykiams Ukrainoje. Mūsų komanda – dienraščio „Lietuvos rytas“, portalo lrytas.lt ir televizijos žurnalistai dirbo 24 valandas per parą, visa tai tam, kad žiūrovai gautų pačią aktualiausią informaciją tiesiai iš įvykių vietos. Naujienas visada stengiamės pateikti kuo operatyviau, o žiūrovai tai įvertina“, – pasakoja „Lietuvos ryto“ televizijos generalinis direktorius L. Ryškus.

Tv.lrytas.lt platformos žiūrovai turi galimybę ne tik gyvai internetu stebėti visas „Lietuvos ryto“ televizijos transliuojamas laidas, žinių naujienas, sporto rungtynes bei pamatyti praleistą mėgstamą autorinę laidą patogiu metu, bet ir mėgautis išskirtinai jiems skirtais specialiais projektais. Naujausias iš jų – nuotaikingas videoprojektas „Xperimentas“ su žurnalistu Arnoldu Lukošiumi ir seksualiąja jo asistente Monika Šalčiūte. Intriguojanti naujiena jau susilaukė didelio internautų susidomėjimo.

O vasario mėnesį televizijos žiūrovai turėjo unikalią galimybę internetu tiesiogiai stebėti didžiausią sporto šventę pasaulyje - Sočio žiemos olimpines žaidynes.

Žiūrimiausia televizija internete tv.lrytas.lt – tada, kai patogu Jums!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?