Nufilmuota, kaip S.Gaidjurgis išduoda H.Daktarą

Atsirado vaizdo įrašas, iš kurio matyti, kad vienas žiauriausių Lietuvos žmogžudžių Sigitas Gaidjurgis yra pamynęs mafijos įstatymą – neišduoti sėbrų. Jame – Klaipėdos nusikaltėlių autoritetas S.Gaidjurgis sėdi prieš teisėsaugos pareigūnus ir kaltina Kauno nusikalstamo pasaulio vadeivą Henriką Daktarą vieno garsaus nužudymo organizavimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-27 12:50, atnaujinta 2018-02-15 21:30

Jis pasakoja, kad H.Daktaras prieš du dešimtmečius suplanavo perspektyvaus verslininko Gintaro Pluščiausko nužudymą Vokietijoje. 31-erių kaunietis G.Pluščiauskas 1994 m. kovo 21-ąją penkiomis kulkomis buvo suvarpytas viename Hamburgo bute, kuriame buvo ir jo žmona. Žudikai buvo du ir jie kalbėjo lietuviškai.

Buvo svarstomi įvairūs G.Pluščiausko žūties motyvai ir versijos, tačiau iki šiol nėra išsiaiškinta, kaip buvo iš tikrųjų.

S.Gaidjurgio išpažintis pateko į „Lietuvos ryto“ TV laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėjo Kristupo Krivicko rankas ir šįvakar 21 val. bus parodyta.

Gali būti, kad ją žiūrės abu nusikalstamo pasaulio vadeivos, kurie nuteisti iki gyvos galvos ir šiuo metu sėdi Lukiškių kalėjime Vilniuje. Juos skiria tik 50 metrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.