E.Straleckaitės smūgis pravirkdė G.Juodeikos sūnų

Sekmadienio vakarą laidos „Šuolis“ žiūrovų kraują vėl kaitino žavioji dalyvė Eglė Straleckaitė. Nors šįkart dailių profesionalios šokėjos linijų neišryškino atviras bikinis, atitraukti akis nuo merginos iškilumų buvo sunku.Eglė tiesioginiame eteryje pasirodė vilkėdama boksininkės aprangą ir mūvėdama bokso pirštines.

Projekto "Šuolis" akimirkos.<br>A.Nareikos nuotr.
Projekto "Šuolis" akimirkos.<br>A.Nareikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 9, 2014, 10:21 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:57 PM

Visų nuostabai ji netruko į dvikovą iškviesti kitą laidos dalyvį verslininką ir televizijos laidų vedėją Gediminą Juodeiką.

Žaviosios projekto dalyvės ir jos priešininko kova ant baseino krašto nebuvo ilga. Lyg patyrusi kovotoja E.Straleckaitė galingu smūgiu nokautavo G.Juodeiką. Po jo vyras įkrito į baseiną, o iš jo išlipęs mėgino slėpti didelę kraujosruvą.

Įveikusi verslininką Eglė užlipo ant penkių metrų trampino, nuo kurio nušoko atlikdama sudėtingą šuolį.Nors bokso kova buvo suvaidinta, ją per televizorių stebėjęs ketverių metų G.Juodeikos sūnus Jonas ne juokais išsigando ir pravirko. Jis nurimo tik po pokalbio su tėvu telefonu.

„Per reklaminę pertraukėlę man paskambino žmona Jurgita ir pasakė, kad išvydęs, kaip baseine neva buvau sumuštas, Jonukas labai išsigando ir pradėjo garsiai verkti. Žmonai jo nuraminti nepavyko, vaikas ašaras nusivalė tik tuomet, kai išgirdo mano balsą per telefoną“, – pasakojo G.Juodeika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.