Garsiausias Lietuvos transvestitas Raulis ketina keisti lytį

„Renku pinigus lyties keitimo operacijai. Dar prieš pusmetį apie tai negalvojau, o dabar aiškiai žinau, ko noriu“, – pirmą kartą viešai apie ketinimus atlikti lyties keitimo operaciją „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Viskas bus gerai“ studijoje prisipažįsta garsiausias transvestitas Lietuvoje Raulis Mammadlis.

Garsiausias Lietuvos transvestitas R.Mammadlis renka pinigus lyties keitimo operacijai.
Garsiausias Lietuvos transvestitas R.Mammadlis renka pinigus lyties keitimo operacijai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:40 AM

„Man nebuvo lengva priimti, kad esu kitoks. Kai visa aplinka tau tvirtina, kad esi nenormalus, sunku save vertinti tinkamai. Aš tyriausi hormonus pas gydytoją endokrinologą – moteriškų hormonų turiu trečdaliu daugiau negu eilinis vyras.

Buvau ir pas psichologą. Juk imi manyti, kad gal esi koks šizofrenikas ar depresija sergi. Ačiū Dievui, nesu šizofrenikas ir depresija nesergu. Aš tokia gimiau. Jaučiuosi taip, kad mano moters siela gyvena ne tame kūne“, – tikina Raulis.

R.Mammadlis Lietuvoje gyvena tik trejus metus, tačiau jau spėjo pagarsėti ne tik seksualine orientacija, bet ir tapti tikra naktinių klubų žvaigžde, žinomu kirpėju, modeliu ir stilistu.

Laidos „Viskas bus gerai“ vedėjoms Raulis buvo kaip niekad atviras: „Trylikos metų supratau, kad man patinka vyrai. Bandžiau mesti tas mintis iš galvos ir elgtis kaip dera vyrui – ėjau į sporto klubą, kabinau merginas, bet tai nepadėjo“.

Skandalingo interviu metu R.Mammadlis ne kartą šokiravo, atrodytų, jau visko mačiusias ir girdėjusias laidos „Viskas bus gerai“ vedėjas.

„Kad esu vyras, jis sužinojo tik kai mes jau buvome lovoje“, – apie savo meilės nuotykius tiesiai šviesiai rėžia Raulis.

O paklaustas apie ateitį, nedvejodamas vardija: nori pakeisti lytį, ištekėti, turėti vaikų.

Koks, pasak jo, turėtų būti tikras vyras? Kodėl Raulis nenori šnekėti apie savo tėvą? Ir kaip Renata Mikailionytė įvertins Raulio kūną? Skandalingas interviu su garsiausiu transvestitu Lietuvoje „Viskas bus gerai“ laidoje jau šį antradienį, kovo 18 dieną, 18.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pokalbių laidą „Viskas bus gerai“ žiūrėkite pirmadieniais ir antradieniais 18.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?