„Nuo... Iki...“: apie dietas ir moteris su vyriškais raumenimis

Nepriekaištinga išvaizda, it nulieta figūra - tokias scenos žvaigždes kasdien matome žurnaluose ir televizijos ekranuose. Žinomos moterys ne kartą viešai prisipažino, kad tobulos išvaizdos reikalauja scena, kurioje negražūs ir neliekni – nepageidaujami. Tad ką garsios scenos moterys ir vyrai daro, kad išlaikytų tobulomis vadinamas kūno formas?

E.Stasiukynienė pradėjo sportuoti ne dėl dailesnio kūno, o bijodama likti neįgali.
E.Stasiukynienė pradėjo sportuoti ne dėl dailesnio kūno, o bijodama likti neįgali.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-17 14:25, atnaujinta 2018-02-15 08:54

Per dieną suvartodama tik 400 kilokalorijų dainininkė Vaida Genytė atsikratė 23 kilogramų. Tiek pat svorio per du bado mėnesius neteko atlikėjas Rytis Cicinas . Jie ir dar keturios scenos žvaigždės šį pirmadienio vakarą  20.25 val. laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos, kokių drastiškų dietų laikėsi norėdami atrodyti nepriekaištingai ir ką daro dabar, kad išlaikytų turimas kūno formas.

Tuo tarpu kultūristė Elena Stasiukynienė, stebinanti neįtikėtinomis kūno formomis ir ryškiais, vyriškais raumenimis, kalbės, kas iš tiesų šiandien yra grožis ir kaip to pasiekti.

„Sportuoti pradėjau ne dėl dailesnės figūros, o bijodama likti neįgali“, - pasakos E. Stasiukynienė paklausta, kodėl, būdama 40-ies, staiga pradėjo lankyti sporto salę, netrukus tapusia savotiška priklausomybe.

„Idealiausiai atrodo sportuojančios moters kūnas, su tinkamai išryškėjusiomis linijomis“, - teigs Lietuvos ir Europos fitneso žvaigždė, ne kartą prizines vietas laimėjusi sportininkė I.Kokoš. 160-ies ūgio, 58-ių kilogramų svorio moteris atrodo taip, kad jos raumenų galėtų pavydėti bent pusė Lietuvos vyrų. Tuomet, kai daugelis mūsų vakarais atsipalaiduoja, mėgaujasi vynu, alumi ar užkandžiais, du vaikus pagimdžiusi moteris pluša sporto salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.