E.Užaitė atrado unikalų būdą, kaip lengvai sulieknėti

„Sužinojau, kad egzistuoja tokia metodika, kuria per 20 minučių galima patirti keturių valandų treniruotės efektą“, – pasakoja garsi aktorė, laidos „Viskas bus gerai“ vedėja Edita Užaitė. Žinoma moteris pati išbandė unikalias treniruotes su individualiu treneriu, padedančias itin greitai atsikratyti nereikalingų kilogramų. Patarimai moterims, norinčioms pavasarį džiaugtis gražiomis kūno linijomis, – jau šį antradienį, 18.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

E.Užaitė su kineziterapeutu E.Brasu.
E.Užaitė su kineziterapeutu E.Brasu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 10:24 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:12 AM

E. Užaitė buvo apvilkta specialiu kostiumu, kuris drėkinamas vandeniu, o prie kūno buvo pritvirtintas elektrodų komplektas. Poriniai elektrodai buvo pritvirtinti prie kojų, pilvo, viršutinės krūtinės dalies, rankų ir sėdmenų – tai pagrindinės raumenų grupės, su kuriomis žmogus susiduria kiekviename žingsnyje.

„Pratimai yra tikrai lengvi, o pojūčiai net labai malonūs“, – po pirmos treniruotės stebėjosi E. Užaitė.

Pasak Editai padėjusio sporto ir sveikatingumo studijos „fit20“ trenerio, kineziterapeuto Edvino Braso, unikalu yra tai, kad treniruočių metu dėl elektrodų vienu metu viso kūno raumenys dirba simetriškai. Kiekvieno žmogaus treniruotė yra individuali, nes kiekvienas elektros impulsus toleruoja skirtingai.

„Viskas bus gerai“ vedėjos treneris E. Brasas pabrėžė, kad tokiu būdu treniruotis gali visi: jauni, senyvi, nutukę žmonės ir net profesionalūs sportininkai, nes treniruotė pritaikoma kiekvienam individualiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.