Seksologas V.Šapurovas: „Erotinius sapnus dažniau regi moterys“

„Moterys, kurios realybėje dėl religinių įsitikinimų ar dorovingo auklėjimo negali realizuoti savo seksualinių fantazijų, dažniau regi erotinius sapnus", - tikina psichoterapeutas, seksologas Viktoras Šapurovas.

Miegodami žmonės regi neįgyvendintas erotines fantazijas.<br>V.Balkūno nuotr.
Miegodami žmonės regi neįgyvendintas erotines fantazijas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 12:54 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:33 AM

Seksologas teigia, jog erotiniai vaizdiniai naktimis dažniau lanko moteris, nei vyrus.  Ar erotinius sapnus sapnuoja tik dorovingos moterys? Ar tikrai jie tokie jau nekalti? Tai V.Šapurovas aiškins rytoj 20.50 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Pasaulis X“, kuri skirta tarptautinei miego dienai.

Laidoje psichoterapeutai atskleis – liautis sapnuoti erotinius sapnus nėra taip paprasta. Ypač tiems, kurie miegodami regi realiai neįgyvendintas erotines fantazijas ar gyvena pasyvų lytinį gyvenimą. Kaip šifruoti erotinius sapnus? Ir ar tikrai jie susiję su antgamtinėmis jėgomis?

Taip pat laidoje – lunatikavimo keistenybės. Miegodamas lunatinas vaikšto, valgo, rengiasi. Bet pabudęs tą pačią akimirką pamiršta visus savo neseniai atliktus veiksmus. Psichoterapeutų teigimu, lunatikuojant įvyksta asmenybės skilimas ir formuojasi du atskiri vieno žmogaus gyvenimai.

„Žmogus lunatikuodamas gali net pradėti levituoti, t.y., pakilti į orą“- sakė netradicinės medicinos atstovas, parapsichologas Sigitas Povilaitis.

Visas praėjusias „Pasaulis X“ laidas galite žiūrėti sau patogiu laiku „Lietuvos ryto“ televizijoje internete, adresu https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.