LNK „Šokiuose ant ledo“ A.Reklys pasirodys su japonėmis

Šio sekmadienio pasirodymui LNK projekte „Šokiai ant ledo“ dalyviai ruošia šokius įvairių šalių tematika. Dailiojo čiuožimo meistras Aidas Reklys ir šokėja Katerina Voropaj, įkvėpti Aido mokinių, pasirinko Tekančios Saulės šalį – Japoniją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:52 AM

A.Reklio treniruojamos mergaitės, paskui jį atvykusios iš JAV į Lietuvą – tai 10 ir 12 metų sesutės, gimusios Tokijuje, bet gyvenančios Čikagoje.

Ledo čiuožėjas mergaites treniruoja Lietuvoje, o šį sekmadienį jos pasirodys kartu su Aido ir Katerinos pora.

„Japonija – minimalistinio stiliaus šalis, todėl ir šokyje vyraus minimalistinės detalės. Šokio idėja – moters ir vyro susitikimas“, – paslaptingai apie sekmadienio pasirodymą kalbėjo A.Reklys.

Praėjusią savaitę į Lietuvą buvo atvykę mergaičių seneliai, kurie susižavėjo Lietuvos architektūros šedevrais bei lietuvišku maistu. Japonių motina taip šiuo metu pat gyvena Lietuvoje ir rūpinasi savo atžalomis.

„Seneliai ir mergaičių mama labai padėjo sukurti šokio idėją. Klausinėjau apie jų šalies tradicijas, kultūrą“, – pasakojo Aidas, Japonijoje pabuvojęs du kartus.

„Abu kartus buvau per pasaulio čempionatus. Ten žmonės tokie laimingi, visi šypsosi, mojuoja gatvėse. Ten gyvena geriausi sirgaliai, žinoma, po Lietuvos“, – juokėsi A.Reklys.

Aido mokinukės nekantrauja pasirodyti tiesioginiame LNK eteryje. Ledo šokėjas šypsosi – pasiūlius japonėms šią idėją, abi mergaitės susižvalgė, pradėjo šnabždėtis: „Iš jų šypsenos supratau, jog jos labai labai nori pasirodyti su manimi ir Katerina ant ledo“, – pasakojo Aidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.