Jei nugalėtų U.Šilagalytės choras, prizą atiduotų seneliams

Vakar TV3 eteryje startavo „Chorų karai“. O jame dalyvaujantis Vilniaus miesto choras „Atžalynas“ jau nusprendė, kur dėtų pinigus, jei projektą laimėtų.

U.Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“.<br>V.Ščiavinskas.
U.Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“.<br>V.Ščiavinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 4:56 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:04 AM

Energija trykštantys jaunuoliai sako norintys padėti žmonėms, kurie jau yra savo gyvenimo saulėlydyje, nes neretai kaip tik jie yra mūsų visų pamirštami. „Mažas vaikas yra visų mylimas, o senas, deja, dažnai lieka pamirštas. Todėl jam labai labai reikia mūsų visų meilės. Norime padėti šiems mieliems žmonėms, todėl jei mūsų choras laimės projektą, prizą padovanosime Antavilių senelių pensionatui”, − savo kilniais tikslais dalinosi choro generolė Urtė Šilagalytė.

Choristai su savo vadove jau lankėsi Antavilių senelių pensionate. Ten jie surengė tikrą šventę pensionato gyventojams – su dainomis ir gardžiomis vaišėmis.

„Pavasario proga nuvežėme smagių dainų, skanaus torto bei pačią geriausią nuotaiką. Džiaugiamės, kad su choru kartu surengėme pirmą koncertą tokiai šiltai publikai!”, − savo įspūdžius pasakojo U.Šilagalytė.

„Chorų karų” dalyviai rungiasi ne tik dėl dainingiausio, įspūdingiausio ir mėgstamiausio choro vardo, tačiau ir dėl piniginių prizų. Pirmą vietą šiame TV3 projekte laimėjęs choras bus apdovanotas pagrindiniu prizu – net 25 tūkst. litų! Užėmusieji antrąją vietą taip pat džiaugsis ne ką prastesniu – net 15 tūkst. litų vertės prizu.

„Chorų karų“ muzikinėse kovose sekmadieniais rungiasi septyni chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, U.Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?