Kaip atrodo plaukikės R.Meilutytės kasdienybė Plimute?

LRT laidos „Gyvenimas“ filmavimo komanda lankėsi Didžiosios Britanijos pajūrio mieste Plimute, kur gyvena ir treniruojasi olimpinė čempionė Rūta Meilutytė.

Po treniruotės R.Meilutytė skuba į pamokas, o vakare jos laukia dar viena treniruotė baseine.
Po treniruotės R.Meilutytė skuba į pamokas, o vakare jos laukia dar viena treniruotė baseine.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 11:18 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:20 AM

„Tai nėra antrieji mano namai, tačiau čia jau turiu artimų draugų, su kuriais smagu leisti laiką, kuriems galiu atskleisti savo paslaptis“, – laidoje „Gyvenimas“ prisipažins Rūta. Susitikti žurnalistus ji pakvietė šiek tiek po šeštos ryto, mat būtent tada ir prasideda įprasta jos diena. Po treniruotės septyniolikmetė lietuvė skuba į pamokas, o vakare laukia dar viena treniruotė baseine. „Ji tikra šaunuolė, niekada nesiguodžia, nesiskundžia, nors, neslėpsiu, ir jai kartais nusvyra rankos, kai reikia keltis dar gerokai prieš prašvintant, intensyviai treniruotis, o varžybos – dar tik už kelių mėnesių“, – pasakos R.Meilutytės treneris Jonas Ruddas. Gražių žodžių lietuvei negailės ir jos geriausi draugai, prieš filmavimo kameras atskleidę ne vieną auksine žuvele vadinamos Rūtos paslaptį. Kur Rūtos tėtis laiko jos iškovotus medalius? Ar tikrai jos širdį jau buvo suvirpinusi meilė ir ar tikrai labiausiai Meilutytė trokšta sugrįžti į Lietuvą? Išskirtinis pasakojimas apie plaukimo žvaigždės gyvenimą Didžiojoje Britanijoje – jau šį trečiadienį LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ su Edvardu Žičkumi 19.20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.