Ž.Žvagulio sūnūs atskleidė, kaip linksminasi su tėvu

Dainininko Žilvino Žvagulio sūnūs Rytis ir Ąžuolas jau ne vienerius metus dirba tėčio vadovaujamuose naktiniuose klubuose. Taip pat jie prisipažino, jog patys neretai kartu su juo linksminasi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:09 AM

„Gerai, kai tėvas ne tik kolega, bet ir draugas. Mes linksminamės kartu“ – kalbėjo Ž.Žvagulio sūnūs. O paklausti apie pirmąją cigaretę ir tėčio reakciją, atsakė: „Žinome, kad negerai, bet negi burnas užklijuos? Rūkome visi kartu.“

Šį pirmadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“ bus diskutuojama apie tai, kaip linksminasi šiuolaikinis jaunimas. Ar tėvai žino, kaip jų paaugliai leidžia laisvalaikį? Kas vyksta naktiniuose klubuose?

Laidoje dalyvavusi moksleivė Ema, kuri į laidos filmavimą atvyko su mama, atvirai žėrė tiesą apie tai, ką naktiniuose klubuose regėjo savo akimis: „Daugybė nepilnamečių, didelėmis, rudomis akimis“. Alkoholis, narkotikai – visa tai egzistuoja. Ir nors į naktinius klubus oficialiai įleidžiami asmenys nuo aštuoniolikos ar dvidešimt vienerių – nepilnamečiai žino, kaip ten patekti.

Ema taip pat pasakojo, kad tarp jos bendraamžių žolė – labai paplitęs narkotikas. „O paprastas cigaretes rūko beveik visi“, – sakė moksleivė.

Lietuvos ir užsienio klubų lankytojus daugiau nei dvidešimt metų linksminantis didžėjus Genadijus Sokolskis „DJ Gieša“. Didžėjus pasakojo apie savo darbo klubuose patirtį, ir prisipažino, jog visiškai nevartoja alkoholio. Nei lašo.

Tuo tarpu kitus linksmybės ir naktinis gyvenimas privedė prie narkotikų, nuo kurių priklausomybės jie šiuo metu gydosi. Apie savo „paklydimus“ jie atviravo laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.