Laidoje „Yra kaip yra“ - kalinius pamilusių moterų dramos

„Ko nepadarysi dėl mylimojo?“ – apie besąlygišką meilę šį trečiadienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“ kvies diskutuoti Asta Stašaitytė-Masalskienė. Laidos herojės – moterys, kurios dėl savo mylimųjų padarė tai, ką, anot Giedriaus Drukteinio, sunkiai suvoktų blaiviai galvojantis žmogus.

"Neįtikėtina, kokių dalykų moterys padaro dėl vyrų", - sako A.Stašaitytė-Masalskienė.
"Neįtikėtina, kokių dalykų moterys padaro dėl vyrų", - sako A.Stašaitytė-Masalskienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-26 15:31, atnaujinta 2018-02-15 02:33

Viena laidos herojų – buvusi mokytoja, šiandien dirbanti kasininke viename prekybos centrų. Kristinos mylimasis – kalėjime. Į kalėjimą jis pateko dėl to, kad po vieno vakarėlio „netyčia iššovė jo ginklas“ – buvo sužeistas kitas asmuo.

Kristinos mylimasis nuteistas kalėti ketverius metus. Moteris padeda kaip tik gali: ėmė paskolas, kad būtų už ką padengti teismo išlaidas, po to – dar vieną paskolą, kad sumokėtų nukentėjusiam. Šiandien ji pati yra didelėje duobėje ir suka galvą, kaip išgyventi. Šiandien ji skolinga apie 35 tūkstančius litų.

„Aš jį myliu, ir jeigu būtų galima atsukti laiką atgal, aš daryčiau tą patį“, – sakė tekėti kalėjime besiruošianti Kristina.

Kitos laidos herojės istorija – dar įspūdingesnė. Elvyrą su mylimuoju supažindino jos tėvas – abu vyrai kalėjo vienoje kameroje. Tad išėjęs į laisvę, Remigijus jau turėjo kur prisiglausti. Jo laukė ir Elvyra ir jos mama.

Dėl naujo mylimojo Elvyra paliko savo ilgametį draugą ir pasinėrė į naujus santykius. Gimė vaikas.

Tačiau vieną dieną Remigijus, pasakęs, kad išvažiuoja pas medikus tvarkytis sveikatos, nebegrįžo. Elvyra jo ieškojo – skambinėjo per visas gydymo įstaigas. Vyro nėra. Remigijus apsireiškė po trijų savaičių pertraukos – grįžo susirinkti savo daiktų.

Tuomet ir pradėjo aiškėti tikroji tiesa: per tą laiką Elvyra jam išsimokėtinai paėmusi net keturis mobiliuosius telefonus, tris kreditus, nešiojamą kompiuterį. Viską Elvyra ėmė savo vardu. Mylimasis dingo – skolos liko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.