„Auksiniai svogūnai“ praneš, kuris politikas labiausiai apsėstas

Humoro ceremonijoje „Auksiniai svogūnai 2014“ paaiškės, kuris politikas yra labiausiai apsėstas, už ką Seimo narys Petras Gražulis pretenduoja gauti „Metų dizainerio“ apdovanojimą bei ką galvojo karvė, kurią melžė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-27 14:16, atnaujinta 2018-02-15 01:51

Šiemet 15-tą kartą vyksiančią ceremoniją ves iki šiol dar nematytas duetas – Arūnas Valinskas ir Viduramžių pranašu Nostradamu virtęs Algis Ramanauskas-Greitai.

Šio ketvirtadienio popietę nusileidę į Marijos ir Jurgio Šlapelių namo-muziejaus požemį jie praskleidė „Auksinių svogūnų“ ceremonijos, kuri balandžio 1-ąją vyks Kėdainiuose ir bus tiesiogiai transliuojama per LNK, šydą.

„Kodėl mes dviese vesime? Todėl, kad pasauliai Lietuvoje yra paraleliniai – vienas valdžioje, kitas už valdžios. Aš esu buvęs anapus ir sėkmingai iš ten grįžęs. Mažai, kam tai pasiseka. O Algis yra žmogus kuris yra visąlaik abipus“, - scenos kolegą ir save pristatė A.Valinskas.

Šiemet be 10 apdovanojimų bus įteikta ir viena ypatinga nominacija kažkuriam politikui, kuris daugiausiai yra nuveikęs scenoje. A.Valinskas sakė, kad jau turi galvoje keletą pagrindinių pretendentų.

Vedėjų duetas turės padėjėją. Tai žinomiausia Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė. „Pasitelkusi savo gebėjimus ji atskleis koks politikas kokiu gyvūnu buvo anksčiau, o kurie kaip ir buvo taip ir iki šiol liko gyvuliais”, - apie būsimą renginį pasakojo A.Valinskas.

Ceremonijos metu taip pat paaiškės, už kokio paranormalaus reiškinio ištekės dainininkė Vitalija Katunskytė.

Gauti „Metų dizainerio“ apdovanojimą pretenduoja ne tik politikas P.Gražulis, bet ir mados dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. „Jis šiemet įrodė, kad kiekvienos moters dizainą reikia pradėti nuo jos veido“, - ironiškai šyptelėjo A.Valinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.