A.Ramanauską prajuokino studijoje besišlapinančios meškos

Šįvakar Teatro dienai skirtoje teatralizuotoje BTV laidoje „Prajuokink mane“ žiūrovai išvys ir „Žvėrelių teatro“ iš Kauno pasirodymą. Artistė Agnė komisijos narius juokins traukdama iš dėžės triušius bei atsivesdama net dvi meškas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 4:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:40 AM

Meškutės po „Prajuokink mane“ sceną važinės paspirtuku, dainuos į mikrofoną, gaudys krepšinio kamuolius ir netgi nusišlapins. Pastarasis veiksmas prajuokins ne tik komisijos narius bei žiūrovus, bet ir kietakaktį laidos vedėją Algį Ramanauską. 

A.Ramanauskas sveikins žiūrovus ir komisijos narius, aktorius Violetą Mičiulienę ir Mantą Stonkų su profesine švente. Beje, M.Stonkus parodys A.Ramanauskui slaptą aktorių sveikinimosi būdą.

Gintaras iš Kauno į sceną žengs pasidabinęs pižama, didžiuliais akiniais ir rankoje nešinas pliušine žirafa. Vaikinas iš karto išgirs M.Stonkaus komentarą: „Jei artistas į sceną atsineša daug rekvizito, bus šūdas“. Tačiau tai Gintaro neišgąsdins ir jis toliau tęs savo subtilaus humoro pasirodymą.

O senjorė Vanda iš Kupiškio rajono komisijos narius stebins rėkiančiu tonu, nes, pasirodo, moteriškė paprasčiausia neprigirdi. Pasidabinusi prijuoste, vilnonėmis kojinėmis ir kaliošais, moteris pasakos savo pikantiškas jaunystės istorijas. Sužavėtas komisijos narys M.Stonkus prisipažins, jog norėtų, kad Vanda būtų jo močiutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.