TV.lrytas.lt - interneto televizijų lyderė

Interneto televizija tv.lrytas.lt yra žiūrimiausia ir sparčiausiai auganti interneto televizija Lietuvoje. Bendrovės „Gemius” auditorijos tyrimų duomenimis, vasario mėnesį tv.lrytas.lt žiūrėjo daugiau nei 388 tūkstančiai žiūrovų. Populiariausią interneto televiziją per dieną aplanko beveik 44 tūkstančiai – tai yra net 37 proc. daugiau nei „Delfi TV” (28 tūkst. lankytojų per dieną).

Vasarą tv.lrytas.lt programų tinklelį papildys dar keli nauji įspūdingi projektai.
Vasarą tv.lrytas.lt programų tinklelį papildys dar keli nauji įspūdingi projektai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 29, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:43 AM

Nuo praėjusių metų rugsėjo tv.lrytas.lt žiūrovų skaičius išaugo beveik 109 tūkstančiais, o per pastarąjį mėnesį – daugiau nei 22 tūkstančiais, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Bendrovės „Gemius” duomenimis, tarp interneto televizijų antroje vietoje pagal lankytojų skaičių yra „Delfi TV” (331 tūkst. lankytojų), trečioje – tv3play.lt (308 tūkst. lankytojų).

Vasario mėnesį naujienų portalo lrytas.lt vartotojai turėjo galimybę pirmą kartą istorijoje internetu žiūrėti Sočio žiemos olimpines žaidynes. Jų metu tv.lrytas.lt transliavo daugiau nei 200 valandų sporto rungtynių, o jas gyvai žiūrėjo net 80 tūkstančių Lietuvos gyventojų.

Nuo šiol naujienų portale lrytas.lt vaizdo reportažai yra sukirstyti pagal temas. Žiūrovui tik reikia nueiti į „Lietuvos dienos”, „Verslo”, „Sporto”, „Gyvenimo būdo” ar „Pramogų” bloką – kiekviename jų yra ir vaizdo reportažų skyrius.

Skaitytojų prašymu tekstus papildantys vaizdo reportažai nuo šiol perkeliami į straipsnių apačią, o tai, kad yra vaizdo medžiaga, rodo prie antraštės esanti kameros ikonėlė.

Tv.lrytas.lt vartotojai ir toliau gali žiūrėti beveik visą „Lietuvos ryto” televizijos programą tiesiogiai, bet kada peržiūrėti autorines laidas, dokumentinių filmų, žinių ar sporto rungtynių įrašus.

Tv.lrytas.lt nuolat kuria ir tik interneto vartotojams skirtus specialiuosius projektus.

Naujausias interaktyvusis tv.lrytas.lt projektas „Juoda Balta barškutės” yra pažymėtas ženklu N-18. Jis transliuojamas tiesiogiai kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 19 valandos. Projekto vedėjos Daiva ir Tina tarška įvairiomis jaunimui aktualiomis temomis.

Tai pirmasis interneto projektas, kuriame tiesiogiai rodomą laidą kuria ne tik vedėjos, bet ir komentarus rašantys internautai. Laidos metu žiūrovai gali pateikti Daivai ir Tinai klausimus, pagyvinti diskusiją netikėtais argumentais ir net pakreipti laidos eigą.

Tv.lrytas.lt tęsia vaizdo projektą „Xperimentai”, kuriame žurnalistas Arnoldas Lukošius kartu su žaviąja asistente Monika Šalčiūte kiekvieną trečiadienį bando išgauti įvairias chemines reakcijas ir sprogimus.

Vasarą tv.lrytas.lt programų tinklelį papildys dar keli nauji įspūdingi projektai. Apie juos informuosime netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.