Kėdainių choras praeiviams išdalino dešimtis tūkstančių gėlių

TV3 uzikinio projekto „Chorų karai” dalyviai intensyviai ruošiasi jau trečiajai laidai. Kai kurie jų nusprendė iš anksto savo žiūrovams mesti užuominos kabliuką, kokią staigmeną jie ruošia šiam sekmadieniui.

„Senamiesčio” choristai.
„Senamiesčio” choristai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2014, 4:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:54 PM

Kėdainių choras „Senamiestis” šiandien Kaune, o prieš keletą dienų ir Kėdainiuose, praeivius džiugino dalindami jiems gražiausius gėlių žiedus. Ką tai galėtų reikšti?

„Taip, išdalinome kėdainiškiams daugiau nei 6 tūkst. gėlių. Dar 10 tūkst. žiedų išdalinoe Kaune. Taip norime ne tik dainomis sušildyti žmonėms širdis, bet ir pavasarį kuo greičiau prišaukti į kiekvieno namus, kartu, žinoma, ir padėkoti savo gerbėjams už palaikymą. Kodėl gėles? Nes tai ir užuomina apie puikią dainą, kurią jau esame paruošę sekmadienio muzikinei kovai”, − sako choro vedlys Arnas Švilpauskas.

Ne mažiau staigmenų sekmadienio pasirodymams rengia ir kiti chorai, kurių šiuo metu dėl geriausiojo vardo liko kautis šeši: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Deja vu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio“ choras, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

Pastarasis praėjusią laidą surinko daugiausia žiūrovų simpatijų. O mažiausiai palaikymo sulaukė ir iš projekto jau pasitraukė Urtės Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.