„Auksinius svogūnus“ išdalinęs A.Valinskas planuoja naują derlių

„Netrukus nauji rinkimai, o po jų neišvengiamai skaičiuosime naują ir, neabejoju, ne mažiau gausų Auksinių svogūnų derlių“, – juokėsi populiariausios humoro laidos sumanytojas ir vedėjas Arūnas Valinskas. Šiemet balandžio 1-ąją į paranormalų pasaulį žiūrovus nukėlę „Auksiniai svogūnai“ sumušė ketverių metų rekordą. Juos LNK kanalu žiūrėjo beveik milijonas žiūrovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 4:01 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:14 PM

TNS duomenimis, transliaciją stebėjo beveik 40 proc. tuo metu TV įsijungusių žiūrovų, o reitingas buvo 15,1 proc. Tai – žiūrimiausi „Auksiniai svogūnai“ per pastaruosius ketverius metus. Ši transliacija kol kas yra populiariausia mėnesio laida.

„Džiaugiuosi, kad Lietuva tradiciškai balandžio 1-ąją sutinka su „Auksiniais svogūnais“. Ši tradicija nepažeidžiama jau penkiolika metų! Kas lėmė, kad ir šįkart žiūrovai susirinko prie ekranų? Gera, iki mažiausių detalių apgalvota koncertinė programa, visų laukiamos, intriguojančios nominacijos. Be abejonės, labai svarbu ir tai, kad linksmai nusiteikę į šventę atvyko ir pagrindiniai jos herojai politikai“, – sakė šventės sumanytojas ir vedėjas A.Valinskas.

Jis taip pat šypsodamasis užsiminė, kad masalu žiūrovams galėjo tapti ir noras pamatyti Viktorą Uspaskich, kuris netrukus kuriam laikui gali dingti iš viešojo gyvenimo.

„Ši transliacija įrodė, kad „Auksinių svogūnų“ Lietuva kasmet laukia vis labiau. Kad ir kur jie būtų“, – teigė humoro šventės vedlys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: šalys ragina Sakartvelą atšaukti „užsienio agentų“ įstatymą