„Mis Lietuva“ E.Mazurevičiūtė ir A.Rimiškis eis ginti tėvynės

Liaudies išmintis byloja: tikėkis, kad neprireiks, bet būk pasiruošęs! Šio vakaro laidoje „KK2 penktadienis“ – kovinė parengtis. Laidos kūrėjai tikrins, ar yra pasirengusių pasipriešinti okupacijai ir kas galėtų eiti į mūšį?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:27 PM

„Merginos tikrai nėra ištižėlės ir nuolat besistaipančios prieš veidrodžius", - rėžė „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, kuri jau trečius metus atlieka savanorišką krašto apsaugos tarnybą.

Mergina moka valdyti ginklą ir daryti dirbtinį kvėpavimą. Taigi ji net neabejoja, kad iškilus reikalui jos įgūdžiai tikrai praverstų.

Tuo, kad būtų naudingas tėvynei neabejoja ir dainininkas Andrius Rimiškis. Jis, kaip ir E.Mazurevičiūtė, atliko savanoriškąją krašto apsaugos tarnybą.

„Mokėmės išgyventi ekstremaliomis sąlygomis, statyti palapines, išrinkti ir surinkti šautuvus“, - LNK laidos vedėjams Tomui Ališauskui ir Ugnei Skonsmanaitei pasakojo A.Rimiškis.

Tiesa, tuomet, kai „KK2 penktadienio“ vedėjai jį pakvietė atlikti nedidelį eksperimentą, Andrius sutriko. Išardęs automatą Andrius suprato, kad įgūdžiai kažkur dingo ir, surenkant ginklą, liko dalių.

Dar liūdniau Andriui galėjo baigtis susitikimas su specialiųjų kovos menų „Krav maga“ mokytoju Andrejumi Zolotinu. 10 metų Izraelio kariuomenėje bei specialiosiose pajėgose tarnavęs vyras, mokydamas kovos būdų, A.Rimiškį gerokai aptalžė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.