„Dviračio šou“ paviešins M.Podružkevičiaus nuotrauką be makiažo

Šį pirmadienį BTV humoro laidoje „Dviračio šou“ - veidų naujienos. Lietuvos pramogų pasaulyje pasirodė daug naujų veidų. Tiksliau, veidai kaip ir žinomi, bet nepadažyti, todėl atrodo kaip nauji. Vis daugiau įžymybių fotografuojasi be makiažo ir deda nuotraukas į internetą.

Humoro laidos „Dviračio šou“ herojai.
Humoro laidos „Dviračio šou“ herojai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:55 PM

Laidoje fotografijų be makiažo temą Agnė Jagelavičiūtė savo virtuvėje nagrinėja su Mantu Podružkevičiumi.

Čia ir paaiškėja, kad fotografuotis be makiažo – didelė klaida. Štai, Natalija Zvonkė pasigyrė, kad jos vyras nėra jos matęs be makiažo. Bet kai pamatė Deivydas Zvonkus, išsiskyrė. Paskui pamatė Danielius Bunkus - vėl išsiskyrė.

Dar baisesnė istorija nutiko Andriui Šedžiui. Jo Monika irgi fotografavosi be makiažo. Kaip tik tuo metu namo parėjo pats A.Šedžius sako: „O, nauja namų tvarkytoja!” ir ėmė grabinėti už sėdmenų.

Beje, kai taksas Marselis pamatė Skaivą Jacevičiūtę be makiažo, užpuolė, įkando ir ant kilimo pakėlė koją.

Todėl M.Podružkevičius ragina visas moteris neatsisakyti makiažo. Pasak jo, jis jau laikrodžio nebesegi. Pažiūri į ponias aplinkui - jeigu jos su rytiniu makiažu, reiškia rytas. Jeigu su vakariniu - reiškia vakaras. Tikra moteris net nuo tramplino į baseiną šoka su makiažu.

Tačiau laidos pabaigoje Mantas su Agne nusprendžia mesti iššūkį Žilvinui Grigaičiui ir kartu nusifotografuoti asmenukei be makiažo. Įdomu, kaip dabar Žilvinui baigsis su Elle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.