O.Pikul-Jasaitienė atskleidė gražaus užpakaliuko receptą

Viešąją erdvę neseniai apskriejo nuotrauka, kurioje „Naujos pupytės" mikrofonus laiko tarp krūtų. Dėl to jos sulaukė pasmerkimo. Kaip taip galima? Tai negražu ir vulgaru! Merginas užpuolė kolegos socialiname tinkle „Facebook“ ir išvadino kone smukusios moralės moterimis.

Viešąją erdvę neseniai apskriejo nuotrauka, kurioje „Naujos pupytės" mikrofonus laiko tarp krūtų.
Viešąją erdvę neseniai apskriejo nuotrauka, kurioje „Naujos pupytės" mikrofonus laiko tarp krūtų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:06 PM

„Kur mes gyvename? Civilizuotoje vakarietiškoje šalyje ar laukiniuose rytuose, kur moterys vaikšto su burkom", – KK2 stebėsis pupytė Vita Jakutienė.

Mūsų žvaigždės nesiruošia klausyti pavydžių kolegių komentarų. Reikia tobulinti kūną! O ypač užpakalį, kuris yra vienas iš smogiamųjų moters šou elementų. Visus patarimus žiūrovai išgirs ir išvys šį pirmadienį LNK infošou KK2.

„Kuo labiau riestas moters užpakaliukas, tuo didesnis privalumas. Vyrai juk mėgsta paganyti akis“, - neslepia Oksana Pikul-Jasaitienė.

Užpakalio fasadui gerinti skirti specialūs pratimai, kuriuos kasdien atlieka Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva. Užpakalio priežiūra kainuoja daug pinigų ir pastangų!

„Iš geros trenerės girdėjau, jeigu tu nori susitvarkyt užpakaliuką, mažiausiai reikia dirbti metus. Esu už du pratimus – pritūpimus ir stepą“, - kalbėjo G.Lebedeva.

O štai O.Pikul–Jasaitienė žino net gudrybių, kaip paryškinti užpakalio „bulkas“.

„Norint turėti gražų užpakaliuką, patariame nusipirkti specialių kelnaičių, beje, jos dabar labai populiarios. Bet jei gyvenate penktame aukšte, nesinaudokite liftu arba darykite pritupimus - vieną dieną 10, kita 20, trečią 30 ir vasarą jau eini su tokiu užpakaliuku“, - juokėsi Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.