Verslininkas D.Bunkus įvardijo skyrybų su Natalija priežastis

„Skyrybos su Natalija man nebuvo skausmingos. Tai buvo protingas ir mums abiems tik į gerą išėjęs sprendimas“, - sakė buvęs dainininkės Natalijos Bunkės sutuoktinis 37-erių Danielius. Pirmadienio vakarą LNK laidoje „Nuo... Iki...“ vyras pirmą kartą atviravo po skyrybų su garsia dainininke. Iki šiol verslininkas nuo bet kokių komentarų susilaikė ir žiniasklaidos dėmesio vengė.

Danielius prabilo apie skyrybų su Natalija priežastis.<br>V.Balkūno nuotr.
Danielius prabilo apie skyrybų su Natalija priežastis.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:00 PM

„Man nusibodo, kad žurnalistai tampo mane kaip nustipusią katę. Trejus metus neinu į jokias laidas, specialiai tą darau, nes nepageidauju dėmesio. Tačiau manęs vis vien nepalieka ramybėje“, - pasipiktinimo neslėpė D.Bunkus.

Viešam interviu verslininkas ryžosi tikėdamasis, kad atsakęs į visus žiniasklaidą ir visuomenę dominančius klausimus, daugiau žurnalistų skambučių nesulauks.   „Tuomet man patiko, kad šalia – žinoma, graži moteris, - pripažino D.Bunkus. - Tik dabar galiu pasakyti, kad tai buvo mano klaida. Nereikėjo dalinti interviu“. Verslininkas pridūrė, kad iš anksto turėjo susivokti, jog jei kartą davė interviu apie vestuves, teks papasakoti žiniasklaidai ir apie skyrybas.

Laidos kūrybinės komandos kalbinta Natalija patikino, kad antrą kartą tekėti ryžosi tik dėl sūnaus Kristupo. Nors santuoka baigėsi gana skandalingai, dainininkė dėl nieko nesigaili: „Viską pakartočiau. Esu labai laiminga moteris: turiu nuostabų sūnų ir labai noriu padėkoti Danieliui už viską.“

Nors pora išsiskyrė, jiedu palaiko draugiškus santykius dėl sūnaus. Net interviu Danielius ir Natalija nusprendė duoti tik dėl jo – pora nenori, kad užaugęs sūnus apie tėvus skaitytų melagingus straipsnius.

Danielius paneigė savo pirmosios žmonos Ingos Bunkienės mestus kaltinimus, kad jis linkęs svetimoteriauti. D.Bunkaus teigimu, Ingai tokią informaciją pasakė ne kas kitas, o būrėja, todėl tai yra visiški paistalai.

Kai „Nuo... Iki...“ paklausė verslininko, ar šis išsiskyrė su Natalija todėl, kad ši namie nėra scenos diva, Danielius nusijuokė: „Jeigu ji būtų pirma mergina po mokyklos, gal taip ir galvočiau.

Natalija yra kaip ir kiekviena moteris: ir susivėlusi, ir su chalatu, ir prie viryklės stovi... Atsiprašau, Natalija, bet taip yra“.

D.Bunkus prisipažino, kad jis – ūmaus būdo, užsispyręs ir nieku gyvu nekeičia savo nuomonės. Anot jo, būtent tai ir neleido jam ir Natalijai sukurti darnaus šeimyninio gyvenimo.

„Tarp meilės ir aistros yra labai daug visokių jausmų. Kad tarp mūsų su Natalija buvo daug įvairių jausmų, tai faktas: buvo ir meilės, ir aistros, ir neapykantos ir t. t.

Aš ne dovanėlė, bet ir ji ne gimtadienis. Mes su Natalija per daug vienodi, bet ir per daug skirtingi. Mes abu vienodai užsispyrę ir nemokame nusileisti. Bandėme išmokti, bet... Vėliau abu nusprendėme, kad Kristupo labui taip yra geriau (išsiskirti, - Red. pastaba)“, - sakė Danielius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.