D.Zvonkus ir V.Lukočius suvienys jėgas koncerte „Tau, mama!“

Pirmąjį gegužės sekmadienį LNK kvies už rūpestį ir šilumą padėkoti savo mamoms. Renginyje „Tau, mama!” garsiausi Lietuvos atlikėjai sveikins mamas laiko pripažintais lietuviškais ir užsienio šalių hitais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:36 PM

Pagrindinė koncerto idėja – kelionė per skirtingus dešimtmečius. Savo mėgstamas dainas ir jaunystės šlagerius išgirs įvairaus amžiaus moterys, bus atgaivintos 7-ojo, 8-ojo, 9-ojo dešimtmečio bei šių dienų dainos, tapusios hitais.

Renginio muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus patikino, jog sau mielą ir širdžiai artimą dainą išgirs kiekviena mama: „Širdyje dažniausiai išlieka dainos iš jaunystės, todėl skambės įvairių laikmečių kūriniai“, - sakė D.Zvonkus.

Koncerte žiūrovai išgirs tokias gerai žinomas dainas, kaip „Singing in the rain“ iš 1952 metų miuziklo „Dainuojantys lietuje“, Vytauto Kernagio „Širdele mano“, Onos Valiukevičiūtės „Tu numegzk man, mama, kelią“ ir dar daugelį kitų gerai žinomų hitų.

Dešimtajame, jubiliejiniame koncerte „Tau, mama!“ netrūks šokių, kaskadinių triukų, specialiųjų efektų. Renginio metu skambės tik gyva muzika, kurią, brangiausiam žmogui – mamai, dovanos dirigento Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilniaus Sinfonietta“. Renginys per LNK bus tiesiogiai transliuojamas iš „Siemens“ arenos.

„Be abejo, kviesiu savo mamą į šį renginį. Jai labiausiai sentimentus kelia liaudies dainos, juk kai ji buvo jauna, nebuvo nei televizijos, nei amerikietiškos muzikos“, - sakė V. Lukočius. Paklaustas, ko palinkėtų savo mamai, renginio dirigentas uždainavo: „Žibuoklėm pražydo, šilelio šilelio šlaitai, tau, mano mamyte, pirmieji pirmieji žiedai. Tegul skamba visos gražiausios dainos mano mamai!“.

Koncerte pasirodys Merūnas, Vaida Genytė, Liepa, Katažina. Taip pat, scenoje žiūrovai išvys Jokūbą Bareikį su savo tėčiu, merginų grupę „Studentės“ su vaikais, Violetą ir Vilių Tarasovus, Šoreną. Lietuviškus kūrinius, tapusius pop šlageriais, atgaivins Česlovas Gabalis bei Aistė Pilvelytė, o pasauliniu mastu žinomus hitus iš naujo atkurs Evelina Sašenko, Girmantė Vaitkutė ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.