Tenisininkė L.Stančiūtė ketina kurti teniso aprangą

Pirmoji Lietuvos raketė Lina Stančiūtė TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėjai Vladai Musvydaitei atvėrė savo namų duris. Sportininkė dalinosi savuoju energijos teikiančiu pusryčių receptu ir atviravo apie ateities planus.

V.Musvydaitė, L.Pobedonoscevas ir L.Stančiūtė.
V.Musvydaitė, L.Pobedonoscevas ir L.Stančiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 2:20 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:30 PM

28 metų tenisininkė šiuo metu intensyviai treniruojasi. Balandžio viduryje jos laukia Federacijos taurės (FedCup) Europos−Afrikos zonos antros grupės varžybos, kurios šiemet vyks Šiauliuose.

„Po 11 metų pirmąjį kartą žaisiu Lietuvoje, prieš savus žiūrovus. Iš pradžių dėl to labai džiaugiausi, o dabar pradėjau jaudintis. Man tai yra labai didelė atsakomybė“, – sakė sportininkė.

L. Stančiūtės dienotvarkė labai intensyvi. Ji treniruojasi du kartus per dieną, tenka daug keliauti, todėl pramogoms ir laisvalaikiui beveik nelieka laiko. Tačiau vienai savo aistrai ji mielai skiria atokvėpio minutes.

„Svajoju sukurti savo teniso drabužių liniją. Jau sugalvojau, kaip turi atrodyti prekės ženklas, taip pat esu nupiešusi keletą eskizų. Kol kas tai yra tik svajonė, bet aš tikiu, kad kai nori, viskas yra įmanoma“, – kalbėjo sportininkė.

L. Stančiūtė prie pusryčių stalo prisipažino, kad vis dažniau iš aplinkinių išgirsta klausimų apie karjeros pabaigą. Tenisininkė juokauja, kad tomis akimirkomis pasijunta labai sena.

„Aš kiekvieną sezoną vertinu savo pasiektus rezultatus. Kol jaučiu, kad dar galiu tobulėti, nesinori padėti raketės. Žinoma, man, kaip ir kiekvienai moteriai, aktualus vaikų klausimas. Kol kas dar neplanuoju jų turėti, todėl ir nutraukti karjerą nėra tikslo“, – atviravo ji.

Po pusryčių L. Stančiūtės laukė susitikimas su aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu. Jis nekantriai laukė galimybės išbandyti jėgas su pajėgiausia šalies tenisininke.

Teniso kortuose draugiškai padarę apšilimą aktorius su tenisininke ne juokais surėmė raketes. Prieš dvikovą Lina iš savo kolegų buvo girdėjusi, kad Leonardas yra ne prastas priešininkas, todėl nekantravo tai patikrinti.

„Leonardas mane iš tiesų labai nustebino. Jis turi puikius duomenis – yra greitas, turi gerą smūgį ir yra labai kovingas. Tikėjausi, kad jis žais gerai, bet kad taip gerai, – šiek tiek nustebau“, – po filmavimo kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.