A.Zuokienė: „Būčiau puiki pirmoji šalies ponia“

Būti pirmąja šalies ponia – atsakingos pareigos. Atstovavimas savo šaliai užsienyje, oficialūs vizitai, o kur dar tautiečių kritika dėl netinkamo kostiumėlio ar rankos mostelėjimo. Belaukiant rinkimų, pretendentų į prezidentus žmonos atskleidė, ko bijo labiausiai, ir ar yra pasiruošusios tapti pirmosiomis šalies poniomis.

A.Zuokienė.
A.Zuokienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 3:09 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:29 PM

„Aš manau, kad būčiau puiki pirmoji šalies ponia“, - LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ šį pirmadienio vakarą prisipažins Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko žmona Agnė. Moteris neslepia – ji jau seniai žinojo, kad jos vyras vieną dieną taps prezidentu.

Tuo tarpu politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta teigia, kad ji tapusi pirmąja šalies ponia į dizainerius ir stilistus tikrai nesikreips, nes turi ne tik didelę spintą klasikinio stiliaus drabužių, bet ir nemažai patirties, kaip turi atrodyti atsakingas pareigas užimanti politiko žmona.

„Kai mano vyras tapo Seimo pirmininku, prisipažinsiu, dažnai eidavau į Seimo protokolo skyrių klausti, ką man vilkėti ir kaip atrodyti viename ar kitame renginyje. Todėl dabar aš jau žinau, kaip reikia atrodyti oficialiuose priėmimuose“, - teigia Jolanta.

Politiko Naglio Puteikio žmona Nika bei Zigmanto Balčyčio žmona Severina nėra stiliaus klausimais tokios kategoriškos. Moterys patikino, kad paisytų vyrų poreikių.

Severina Balčytienė, kaip pati sako, mėgsta rengtis pigiai ir gražiai, todėl ji nė karto gyvenime nėra pravėrusi jokio dizainerio mados namų durų. Bet jei taps pirmąja šalies ponia, klausys vyro nurodymų – jei reikės, priims ir specialistų pagalbą, ir į garsiąsias Turniškes kraustysis. Tuo metu Nika Puteikienė, tapusi prezidentiene, labiausiai norėtų apsigyventi prezidentūroje, o ne Turniškėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.