Kodėl galiūnas A.Pauliukevičius taupo pinigus karvei?

Vieną dieną, kai pasaulio fitneso čempionas Andrius Pauliukevičius – Tarzanas, netekęs darbo,  nuliūdęs ėjo per vieno Vilniaus prekybos centro automobilių aikštelę, prie jo ant vienos kojos pristraksėjo gražuolė. Ne lietuvė. Mergina Andriui įbruko 30 litų ir sako: „Esi stiprus, nieko neveiki, nešk mane ant rankų. Mano koja nulūžo.“ Tokia buvo Andriaus ir Ilkos iš Afrikos pažinties pradžia.

A.Pauliukevičius su mylimąja Ilka.
A.Pauliukevičius su mylimąja Ilka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 1:03 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:34 PM

Netrukus iš pasaulio fitneso čempiono, moterų gražuolių nepalaužtą supermeną gudrioji afrikietė pavertė paklusniu įsimylėjėliu. Todėl Andrius sumanė pirštis. Tik kaip? Ilkos Adams tėvai ir seneliai gyvena Namibijoje! O be to, nežinia ar Ilkos tėvai leis dukrai tekėt ir gyvent su tokiu jiems neaiškiu vyriškiu. Ir dar su kasa!

Be tėvų leidimo Ilka negali su Andriumi ne tik tuoktis, bet ir turėti lytinių santykių.

„Mums leidžia bendrauti, bet artimesnių santykių neleidžia turėti, kol nepasipiršau ir neparodžiau, kiek daug karvių turiu. Kol neturiu karvių, tol negalime turėti jokių santykių“, - atvirauja Andrius.

Todėl vaikinas priverstas nakvoti automobilyje. „Aš ją turiu labai šiltai apkloti ir einu miegot į mašiną, nes, kol nepasipiršau ir kol jos tėvai nepalaimino mūsų santykių, mes negalime miegot kartu“, - prisipažįsta Tarzanas.

Dabar A.Pauliukevičius griebėsi verslo. Prekiauja maisto papildais, treniruoja Lietuvos garsenybes, jas plonina, gražina ir taupo pinigus karvei. Pasirodo, vyras šiemet planuoja vykti į Namibiją prisistatyti būsimiems uošviams. Išskirtinę judviejų meilės istoriją šį pirmadienio vakarą pasakos LNK infošou KK2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.